Winesourcing : Inkoopplatform voor de Wijnliefhebber

Met pet en sjaaltje ziet Arend Jan de Wijnman eruit als een echte Fransman.

 

Winesourcing is het inkoop platform voor de liefhebber. Authentieke en verrassende wijnen gemaakt door zelfstandige en onafhankelijke wijnmakers.

 

  • Sterke positie door gezamenlijke inkoop 
  • Directe import zonder enige vorm van tussenhandel.
  • Exclusiviteit. De wijnen zijn niet te koop in de winkels.
  • Lidmaatschap voor slechts 50 euro (ex. BTW)  per jaar.
  • Geen afnameverplichting.
  • De wijnen kunnen vooraf geproefd worden.
  • Preferentie voor de leden bij proeverijen, presentaties, wijnmakersbezoeken en wijn-studiereizen.
  • Lid worden kan vanaf 18 jaar.

Velen gingen u al voor en genieten nu van alle (netwerk) voordelen die Winesourcing te bieden heeft.


Domaine des Bleuces - Wijnen uit Saumur

Loirewijnen - Voor-inschrijving Juli 2018

Inès Raccault is de eigenaresse van dit domein nabij Saumur in de Loirevallei. Zij is de derde generatie van de familie en de eerste vrouwelijke wijnmaakster op het domein. Inès gepassioneerd en heeft 55 hectare wijngaard tot haar beschikking waar ze de regionale wijnen maakt. Zo is er een geweldige Cremant de la Loire, een verfrissende en elegante methode traditionele, de evenknie van het noordelijk liggende Champagnegebied. Ze maakt Saumur Champigny van de onvolprezen Cabernet Franc, en natuurlijk het best bewaarde geheim van de streek.....Coteaux du Layon. Het domein ligt op een wat hoger gelegen plateau wat een natuurljk voordeel heeft. Het waait er altijd wel een beetje en de zon-expositie is zeer goed. Kijk snel op one intekening en maak gebruik van de voordelen van Winesourcing.

De Diverse wijnflessen. Finesse, Anjou Villages en Passion des Bleuces.
Download
Saumur Wijnen van Inès Raccault - De Loirevallei
In deze nieuwsbrief vindt u wijnen van de hand van Inès Raccault, wijnmaakster in de Loirevallei. De Methode Traditionelle, "La Finesse" is een Champagne kloon, gemaakt van Chenin Blanc en Chardonnay. Uitzonderlijk is de rode wijn van Anjou, de wijn komt uit 2006 en is een heel bijzondere aanbieding voor een wijn van alweer 12 jaar oud. Stoere en stevige wijn met veel potentieel. Als laatste vindt u haar Coteaux du Layon, het vloeibare goud uit de vallei en wellicht het best bewaarde geheim van de Loire.
WS_Juli_2018 - Elzas en Saumur.pdf
Adobe Acrobat document 4.1 MB


Domaine Charles Baur - Vins d'Alsace

Voor-inschrijving Juli 2018

Domaine Charles Baur bevindt zich in het pittoreske Eguisheim, vlak naast Colmar, in het hart an de Elzas. Arnaud Baur staat aan het hoofd van de familie en houdt zich al jaren bezig met het organisch werken in de wijngaard. Alle wijnen zijn organisch gecertificeerd en dat is te merken. Het domein wint snel aan populariteit en is in Nederland onder gebracht bij "La Source des Vins"


Download
Wijnen uit de Elzas, Domaine Charles Baur - Eguisheim
In deze bijlage vindt u een drietal wijnen uit het assortiment van Domaine Charles Baur. Deze Elzasser familie staat al drie generaties borg voor hoge kwaliteit en zuivere wijnen. Hier kunt u inschrijven voor Sylvaner, Riesling en Pinot Gris. Op aanvraag kunnen wij ook de rand Cru wijnen van de familie leveren.
WS_Juli_2018 - Elzas en Saumur.pdf
Adobe Acrobat document 4.1 MB
Diverse wijnflessen. Sylvaner, Riesling en Pinot Gris.