Winesourcing: Platform voor Inkoop

 

 Winesourcing is een community voor liefhebbers van authentieke kwaliteitswijnen, uit voornamelijk Frankrijk. leden van dit platform profiteren direct van:

 

- Gezamenlijke inkoop, direct bij de wijnboeren

- Exclusiviteit van de wijnen voor Winesourcing

- Preferentie bij proeverijen, presentaties, wijnreizen

- Wijnmakersdiners en lunches, geserveerd bij de aangesloten

  restaurants

- Lidmaatschap voor € 60,50 per jaar inclusief de BTW

- Lidmaatschap mogelijk vanaf 18 jaar


In November reserveren wij de volgende wijnen voor u:

Uw gewaardeerde bestelling kunt u doorgeven via ajbroek@broekwijn.nl of even bellen met de bestellijn 0651611752.

Heeft u wensen voor wat betreft verpakking of verzending door Nederland ? Wij lossen het voor u op !


Download
2015 Vacqueyras Chantegut - La Vallée du Rhône
Domaine Chantegut ligt in het dorp Sarrians, even ten zuiden van de Mont Ventoux. Pierre Marseille is eigenaar sinds 1981, toen hij noodgedwongen het domein van zijn vroegtijdig overleden vader overnam. Pierre had in eerste instantie geen interesse in de wijnbouw, maar dat veranderde gelukkig snel. Hij brak zijn medische studie in Lyon af en stortte zich volop in de wijnbouw. Hij behoort nu tot een gevierd en bekroond wijnmaker die natuurlijk werkt en zijn druiven in optimale omstandigheden laat opgroeien. DOWNLOAD HIER, de prijslijsten en koop met ons in !
WS - Oktober 2018 - PF & Vacqueyras.docx
Microsoft Word document 152.8 KB

Download
Bruisende Eindejaarswijnen
Ieder jaar weer gaan wij in Nederland eens per jaar aan de kwaliteitsbubbel. Meestel nemen wij door het jaar heen genoegen met een Proseccootje, want het bekt zo lekker. Vreemd genoeg laten we een flink aantal andere kwaliteitsbubbels al snel links liggen. Onbekend maakt Onbemind en zeker als er geen drammerige marketing campagne van de supers en de slijtersketens aan vooraf gaan. Wij doen het anders ! Hier iets bijzonders uit Duitsland gewoon omdat het lekker is en kwaliteit biedt. Het beste uit Duitsland, heerlijk voor de komende tijd...en als je je relaties op waarde weet te schatten dan weten zij dat ook met deze prachtige wijnen.
Bestellen kan via deze bestellink
Tarieven 2018 - Sekt & Champagne.docx
Microsoft Word document 153.7 KB

Download
Taittinger Champagne: Wat goed is blijift !
Champagne Taittinger is al eeuwen een begrip in het bruisende landschap van Noord Frankrijk. Pierre Emanuel Taittinger staat aan het hoofd van dit befaamde Champagnehuis. Taittinger is een Champagne met een verfrissende en elegante stijl, een karakterchampagne in dit geval gemaakt van Chardonnay druiven. De fijne mousse komt door de dubbele vergisting op de fles, waarna de wijnen drie jaar worden gerijpt in de enorme gewelven onder de stad Reims. Dit procedé verklaart ook meteen het onderscheid tussen velen van de bubbels die er op de wereld gemaakt worden en de wijnen uit dit gebied in Frankrijk. Elegantie, klasse, beleving en uitstraling behoren dan ook bij het aanreiken van een mooie fles voor een relatie en het drinken van de wijn met je geliefde.
Tarieven 2018 - Sekt & Champagne.docx
Microsoft Word document 153.7 KB