Winesourcing : Inkoopplatform voor de Wijnliefhebber

 

 

 

Beste Wijnvrienden,

Winesourcing is ons digitale inkoopplatform. De Wijnman zorgt ervoor dat uitsluitend kwaliteitswijnen worden ingekocht binnen zijn unieke wijnnetwerk. Wijnen gemaakt door zelfstandige wijnmakers, die niet knoeien met de natuur of in hun kelders.  Gezamenlijk ( crowd ) Funding voor de wijnen geeft ons de optimale mogelijkheid voor het inkopen van deze wijnen. De Wijnman helpt u met liefde, passie en beleving......

 

Lid worden...meldt u aan via de button en laat uw gegevens achter op de contactpagina. U wordt als lid uitgenodigd voor onze twee "Ledenevents" in het voor-en najaar !

 

 

Mogelijkheden:
- Directe Wijn inkoop zonder tussenhandel.

- Gezamenlijke inkoop geeft voordeel.

- Uitsluitend kwaliteitswijnen, geen fabriekswijnen.
- Voorrang bij presentaties, wijnmakersdiners- en lunches, proeverijen en wijnreizen.

- Lid van een "community" van liefhebbers van het goede leven:

        "Het leven is tekort om slechte wijn te drinken"

- U heeft al een lidmaatschap voor € 50,00 ( excl BTW ) per jaar
- Voor een lidmaatschap dient u aantoonbaar 18 jaar of ouder te zijn.

 

 


Bourgoge Givry 1er Cru en Pouilly Fuissé,

Deze twee bijzondere wijndomeinen uit het zuiden van de Bourgogne zijn voor de meesten van u al wel bekend. Chateau Vergisson (filmlink )produceert witte Bourgognes Saint Veran, slechts 7000 flessen per jaar en Pouilly Fuissé, de grote broer met slechts 8000 flessen per jaar. Gelukkig heeft "Winesourcing" een vertrouwde positie bij het jonge stel, evenals bij Laurent Parize( filmlink ) uit Givry, waar wij alweer vanaf 1998 mee werken. Ook Laurent heeft een lot voor ons vrij weten te houden, van slechts 240 flessen 1er Cru...........Tijd om snel in te tekenen dus ! Wij hopen de wijnen te gaan halen rond half maart, alles afhankelijk van uw wensen zoals gewoonlijk !


Download
Bourgogne Rouge - Givry 1er Cru "Les Grandes Vignes" - prijzen voorjaar 2018 WS
Laurant Parize is al sinds 1998 bevriend met de Wijnman. Vele bezoeken en proeverijen hebben altijd weer geleid tot een fijne samenwerking met deze kleine kunstenaar. Tot ons beider spijt heeft Laurent erg weinig wijn, veel vraag en een klein aanbod van slechts 7 hectare zorgen voor 'schaarste'. Maarrrr, gelukkig hebben we weer 240 flessen mogen reserveren van de mooie 2016 oogst en hebben we ook goede hoop voor 2017, zie op www.arendjandewijnman.nl/wijnvlogs film nummer 44 voor een verslag bij Laurent uit de wijngaard. Deze 1er Cru is zijn troetelkind en ook de onze. Prachtig mooi diep en donker fruit, soepeltjes ingepakt in verfijnde tanines van de houten fustjes in het charmante keldertje van Parize. Wijn om gerust wat jaren weg te leggen, maar ook al zo soepel dat je hem meteen kan genieten ....
WS Maart 2018 - Bourgogne Vergisson en P
Adobe Acrobat document 118.7 KB

Download
Bourgogne Saint Veran en Pouilly Fuissé - Chateau Vergisson Prijzen voorjaar 2018 WS
Deze ragfijne witte Bourgognes komen uit de zuidkant van de streek. Het dorp Vergisson ligt pal onder de beruchte bergtand de Solutré, waar een prachtig komvormig dal de wijngaarden vanuit het westen beschermd. Het is hier waar het jonge stel Pierre en Stephanie hun wijnleven zijn gestart in 2006. Organic werken en streng snoeien leverde meteen al resultaat, geweldige wijnen voor de juiste prijs. De Saint Veran is op RVS tanks gemaakt en is sprankelend en fris, daar waar de Pouilly Fuissé een wat vettere ondertoon heeft vanwege gedeeltelijke vergisting op houten fusten van verschillende leeftijden. Met deze wijnen drink je echte Bourgogne !
WS Maart 2018 - Bourgogne Vergisson en P
Adobe Acrobat document 118.7 KB


Vintage Port 2007 - Quinta do Vesuvio

Een buitenkans voor de èchte portliefhebber. Quinta do Vesuvio is niet veel verkrijgbaar en dan komt De Wijnman nog met een stunt van rond de 25% voordeel voor de Winesourcing leden. Niet twijfelen maar meteen toeslaan er zijn maar 10 kistjes te koop...RESERVEER NU.


Download
2007 Vintage Port Quinta do Vesuvio
Quinta do Vesuvio is ongetwijfeld "Hors Categorie" in het land van de Port. Het domein produceert uitsluitend Vintage Port van gedeclareerde jaren. Quinta do Vesuvio ligt een stuk hogerop de Douro dan de rest. De jaarlijkse temperatuur is daardoor gemiddeld 5 graden hoger dan in de rest van het gebied, wat de Touriga duiven een extreem goede rijpheid geeft. Wij hebben de beschikking over een aantal kisten jaargang 2007 welke wij graag aanbieden tegen zeer goede voorwaarden. Wordt lid van Winesourcing en maak gebruik van de voorwaarden.
WS Portugal - Vesuvio 2007.pdf
Adobe Acrobat document 5.6 MB