Winesourcing : Inkoopplatform voor de Wijnliefhebber

Met pet en sjaaltje ziet Arend Jan de Wijnman eruit als een echte Fransman

 

 

 

 

 

Winesourcing is ons gezamenlijk inkoop platform. Samen met onze leden importeren we wijnen van zelfstandige en onafhankelijke familiebedrijven, voornamelijk uit Frankrijk. U kunt meedoen...

 

- Sterke inkooppositie door gezamenlijke inkoop.

- maandelijks nieuw aanbod.

- Geen fabriekswijnen, maar wijnen gemaakt met ziel.

- Voorrang bij presentaties, proeverijen, reizen & diners.

- Een interessante 'community' waarbij uw netwerk kan

  verbeteren en groeien.

- Het lidmaatschap kost € 50,00 per jaar, exclusief BTW.

- Voor een lidmaatschap dient u aantoonbaar 18 jaar of

  ouder te zijn.

 

Domaine de la Rochette - Vallée de Loire

Voor-inschrijving Mei 2018

 

Domaine de la Rochette, ligt in het dal van de Cher, één van de zijrivieren van de Loire.

 

Vincent Leclair is de nieuwe generatie ven de familie die alweer meer dan 10 jaar het bedrijf van 50 hectare leidt.

Sauvignon druiven kweken is de specialiteit van Vincent en hij is daar een meester in. Verfrissende wijnen van natuurlijk verzorgde druiven in een omgeving waar de Sauvignon zijn herkomst vindt. Verder maakt de familie prachtige mousseux volgens de Champagne methode en is de nieuwe wijn van Vincent een heerlijke soepele Pinot Noir. Drink de lichte en bleke rosé van de onbekende Pineau d'Aunis, jawel de wijnman drinkt ook nog een rosé die nièt uit de Provence komt. Download de prijslijst en doe uw bestelling voor 20 Mei, indien u bij uw bestelling meteen lid wordt van Winesourcing berekenen wij uw voordeel meteen door !

Download
Inschrijving Loirewijnen - Voorjaar 2018 - Vincent Leclair
Vincent Leclair is één van de beste wijnmakers in het stroomgebied van de Cher. Al generaties lang voert het domein alle specialiteiten van de streek, zo zijn er prachtige mousseux, rode en witte wijnen en een pittige rosé van een plaatselijk druifje. Download snel de lijst en maak uw bestelling, zo gauw wij de 'funding' vol hebben zullen wij de fatuur verzenden en gaat uw bestelling in werking. De funding duurt tot 20 Mei, de wijnen zijn begin Juni binnen !
WS Loire - Sauvignon de Touraine - P.pdf
Adobe Acrobat document 129.4 KB


Pouilly Fuissé en Saint Veran Revisited

Dit bijzondere wijndomein uit het zuiden van de Bourgogne is voor de meesten van u al wel bekend. Chateau Vergisson (filmlink )produceert witte Bourgognes Saint Veran, slechts 7000 flessen per jaar en Pouilly Fuissé, de grote broer met slechts 8000 flessen per jaar. Gelukkig heeft "Winesourcing" een vertrouwde positie bij het jonge stel, en kunnen we nu, dor de grote vraag al de tweede intekeking van dit  jaar doen bij Chateau Vergisson.Twee flessen Bourgogne Pouilly Fuissé "En Servy" 2013. Chateau de Vergisson. Geëtaleerd op een houten tafel met een opengeslagen guide hachette, een wijnstolp, een kurketrekker en een houten wijnkistje.
Download
Bourgogne Blanc - Pouilly Fuissé en Saint Veran
Pierre en Stephanie Desroches vormen het jonge paar wat een klein domein bewerkt in het zuiden van de Bourgogne. De chardonnay is hier de koning van de streek. De Saint Veran wordt gemaakt op RVS vaten en krijgt geen houtopvoeding mee. De Pouilly Fuissé wordt voor 30% gemaakt op houten fustjes en blijft een jaar lang rijpen op fustjes van verschillende leeftijden. Vanwege de grote vraag hebben we nogmaals de wijnen in "Winesourcing" genomen, dus schrijf zo snel mogelijk in , dan gaan we weer voor u op pad !
WS Maart 2018 - Bourgogne Vergisson en P
Adobe Acrobat document 114.2 KB