Winesourcing: Platform voor Inkoop

 

 Winesourcing is een community voor liefhebbers van authentieke kwaliteitswijnen, uit voornamelijk Frankrijk. leden van dit platform profiteren direct van:

 

- Gezamenlijke inkoop, direct bij de wijnboeren

- Exclusiviteit van de wijnen voor Winesourcing

- Preferentie bij proeverijen, presentaties, wijnreizen

- Wijnmakersdiners en lunches, geserveerd bij de aangesloten

  restaurants

- Lidmaatschap voor € 60,50 per jaar inclusief de BTW

- Lidmaatschap mogelijk vanaf 18 jaar


In Oktober reserveren wij de volgende wijnen voor u:


Download
2015 Vacqueyras Chantegut - La Vallée du Rhône
Domaine Chantegut ligt in het dorp Sarrians, even ten zuiden van de Mont Ventoux. Pierre Marseille is eigenaar sinds 1981, toen hij noodgedwongen het domein van zijn vroegtijdig overleden vader overnam. Pierre had in eerste instantie geen interesse in de wijnbouw, maar dat veranderde gelukkig snel. Hij brak zijn medische studie in Lyon af en stortte zich volop in de wijnbouw. Hij behoort nu tot een gevierd en bekroond wijnmaker die natuurlijk werkt en zijn druiven in optimale omstandigheden laat opgroeien. DOWNLOAD HIER, de prijslijsten en koop met ons in !
WS - Oktober 2018 - PF & Vacqueyras.docx
Microsoft Word document 152.8 KB

Download
2017 Pouilly Fumé "Les Côtes Blanches" - Alain Cailbourdin
Alain Cailbourdin is een meester van de Sauvignon druif. Als Parijzenaar kwam hij eind 70 er jaren met regelmaat plukken om zijn studie in Parijs te bekostigen. Gelukkig heeft hij zijn studie nooit afgemaakt en werd hij wijnmaker. Inmiddels heeft zoon Loîc de wijngaarden betreden en is evenals zijn vader een groot voorstander van 'organic' produceren. Vader en zoon zijn dan ook een voorbeeld in de streek en de wijnen van de familie gaan de hele wereld over. Vanaf 1988 heeft De Wijnman de wijnen in Nederland vertegenwoordigt en dat vieren we met deze cuvée, die we hebben samen gesteld uit de beste percelen van de wijngaarden van Alain. DOWNLOAD HIER de bestellijsten
WS - Oktober 2018 - PF & Vacqueyras.docx
Microsoft Word document 152.8 KB
Download
2016 Bourgogne Blanc Tonnerre - Vignobles Dampt
"Chevalier d'Eon" is de geuzennaam van deze 100% Chardonnay wijn uit het Chablis gebied in de Bourgogne. De naam is ontleend aan een heilige die in vervlogen tijden de armen uit de streek rond Auxerre hielp aan voedsel en streed tegen de barbaarse praktijken van de welgestelden uit die tijd. Is er iets verandert..... Jawel de wijnen zijn enorm verbetert, vergeleken met die tijd. Hier een loepzuivere chardonnay die niet verpest wordt met teveel hout gebruik. Heerlijk fris en zuiver, en zo hoort dat ook in het noorden van Frankrijk. Proost ! DOWNLOAD HIER de bestellijsten.
WS - Oktober 2018 - PF & Vacqueyras.docx
Microsoft Word document 152.8 KB