Winesourcing: Platform voor Inkoop

 

Winesourcing is een community voor liefhebbers van authentieke kwaliteitswijnen, uit voornamelijk Frankrijk. leden van dit platform profiteren direct van:

 

- Gezamenlijke inkoop, direct bij de wijnboeren

- Exclusiviteit van de wijnen voor Winesourcing

- Preferentie bij proeverijen, presentaties, wijnreizen

- Wijnmakersdiners en lunches, geserveerd bij de aangesloten

  restaurants

- Lidmaatschap voor € 60,50 per jaar inclusief de BTW

- Lidmaatschap mogelijk vanaf 18 jaar


In Maart 2019 reserveren wij met jullie........

Domaine Les Filles de Septembre

Domaine Les Filles de Septembre - Côtes de Thongue - Languedoc

Roland Geraud is wijnmaker in de Languedoc, getrouwd en heeft twee dochters. Alle vrouwelijke aanwezigen op het domein zijn ooit geboren in de maand September....De naam van het domein dus. De Côtes de Thongue is een klein wijngebied ten zuiden van Montpellier.

Viognier 2017 : Droge, ietwat vette en milde witte wijn, aromatisch en breed smakend.

Tradition 2018: Een heerlijke en gulle fruitige rode wijn van Grenache druiven, ideaal voor de zomer.

Danae 2016: Een wijn gemaakt in Bordeaux stijl, breed en romig met wat houtlagering.

Teken de wijnen in middels het bestelformulier wat je hieronder kunt downloaden. We verwachten de wijnen begin April in huis te hebben.

Download
Domaine Les Filles de Septembre - Côtes de Thongue - Languedoc
De wijnen van dit domein zijn al jaren bekend bij onze wijnliefhebbers. Eerlijk gemaakte wijnen in de kleine vallei van de Côtes de Thongue. Roland en zijn brigade zorgen voor levendige en frisse wijnen. NU INSCHRIJVEN !
WSP - Filles de de Septembre - P - Maart
Adobe Acrobat document 137.1 KB


Cahors - de zwarte wijn van Frankrijk ...

Domaine Roque de Cana - Cahors

Domaine Roque de Cana

heeft 39 hectares aan wijngaarden in bezit rondom het dorp Les Roques. Dat het domein al oud is staat vast, er zijn al bewijzen van activiteiten gevonden lang voor 1865 toen de druifluis Philoxera de hele wijnwereld plat legde. Cahors heeft sowieso een rijke historie. Tsaar Peter de Grote was een groot liefhebber en heeft hier en daar nog wel wat erfenissen achter gelaten. Prins Probus was een veroveraar die heerste in de dertiende eeuw, veel domeinen hebben nog steeds wijnen die naar hem zijn vernoemd en er zijn zelfs al bewijzen gevonden dat een eeuw voor Christus er al een levendige wijnindustrie was in de streek. Na de tweede wereldoorlog nam Cahors steeds meer vorm aan mede door de komst van de Malbec druif, die de streek naam en faam bezorgde. Martial Guiette is de huidige eigenaar van Roque de Cana, die samen met een aantal vennoten het domein onder zijn hoede heeft. Er worden topwijnen gemaakt.....DUS GRIJP UW KANS om eenmalig de jaargang 2008 te kunnen intekenen. Let wel de topwijn "Graal Sanctus" is zeer beperkt verkrijgbaar in de jaargang 2014.

Bijzonderheden voor wat betreft de wijnen, vinden jullie op het bestel- en prijsformulier, Download hieronder !

Download
Domaine Roque de Cana - Cahors - France
Domaine Roque de Cana is een oud domein met een lange en goede reputatie. De wijnen worden tegenwoordig gemaakt op 39 hectare wijnbouwgrond waarbij de Malbec de belangrijkste druivensoort is. De wijnen worden wel de zwarte wijnen van Frankrijk genoemd. Wijnen voor liefhebbers van krachtpatsers, waarbij de kracht vaak gepaard gaat aan raffinement, LET OP OUDE JAARGANGEN VERKRIJGBAAR.
WSP - Cahors, Roque de Cana- P - Maart 1
Adobe Acrobat document 147.8 KB