Exclusieve Wijnreis Provence - Okt.2018

Château Angueiroun - Bormes Les Mimosas

Vier dagen in de Provence,
op een wijndomein aan de kust van de Middellandse Zee, wie wil dat nu niet ?   Van Donderdag 4 OKtobertot en met Zondag 7 Oktober 2018 kunt u erbij zijn. Een wijn-studieteis aan de Côte d'Azur, volledig verzorgd in stijl op één van de meest spraakmakende wijndomeinen van de Franse zuidkust. Het domein ligt onderaan het schilderachtige Bormes Les Mimosas en naast de mondaine badplaats La Lavendou en heeft alle faciliteiten voor een perfect verblijf. Uw eigen "Villa Angueiroun" gelegen op het terrein biedt plaats aan 12 personen, en is onderverdeelt in 5 villa's van twee personen en 1 villa voor 3 personen. De villa's zijn van alle gemakken voorzien en zijn geschakeld gebouwd, gelegen aan de mooie "Infinity Pool".

 

Programma:

Eric Dumon is de eigenaar van het domein en zal ons ontvangen en begeleiden tijdens de trip. Eric is een voorstander van natuurlijk werken en heeft als zodanig een reputatie opgebouwd in de omgeving. Hij werkt en onderhoudt zijn levenswerk met passie en overtuiging. Dumon werkt hiertoe samen met de Franse Natuurmonumenten, die het domein een beschermde status hebben toegekend. Een domein met natuurlijke vegetatie, wild en een prachtig landschap. Tijdens deze reis zorgen Eric en zijn brigade voor ons en hebben daartoe een aantal invullingen gegeven aan onze reis:

- Een natuurwandeling over het uitgestrekte domein

- Bezoek en proeverij aan de wijnmakerij

- Een potje "Jeu des Boules"

- Dejeuner Provencale en een spetterend afscheidsfeest op zaterdagavond.

Er is een bezoek aan onze wijnmakers in Bandol op vrijdagmiddag met een aansluitend diner aan de haven. De zaterdag is 'vrij' in te vullen, zo kunnen we besluiten voor een tripje per draagvleugelboot naar Isle de Porguerolles, een dagje naar Saint Tropez of anderzins. Wees er snel bij ...vol = vol !

 

Deze unieke reis wordt u aangeboden voor € 695,00 per persoon, inclusief vliegtickets, vervoer ter plekke, verblijf van vier dagen en drie nachten op "Villa Angueiroun". Het verblijf is inclusief de proeverij, rondleiding, apéritief, een lunch en een diner. Voor reserveringen..bel met De Wijnman 0651611752 - Kleine prijsfluctuaties voorbehouden in verband met het tijdig boeken van de vliegtickets !


Download
Exclusieve Wijnreis naar de Provence
Geachte relatie,
Hieronder deze download vindt u alle details voor onze wijnreis naar de Provence. De reis vindt plaats van 4 - 7 Oktober 2018, zodat we net nog een staartje van de oogst op dit prachtige domein in Zuid Frankrijk kunnen meepakken. Er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar, waarbij aangetekend dat leden van Winesourcing voorrang hebben. Reserveer dus snel, want we gaan dit jaar maar één keer.
Angueiroun Wijnreis.pdf
Adobe Acrobat document 165.4 KB