Exclusieve Wijnreis Provence - Sept.2018

Château Angueiroun - Bormes Les Mimosas

Vier dagen in de Provence,
op een wijndomein aan de kust van de Middellandse Zee, wie wil dat nu niet ?   Van Donderdag 5 April tot en met Zondag 8 April 2018 kunt u erbij zijn. Een wijn-studieteis aan de Côte d'Azur, volledig verzorgd in stijl op één van de meest spraakmakende wijndomeinen van de Franse zuidkust. Het domein ligt onderaan het schilderachtige Bormes Les Mimosas en naast de mondaine badplaats La Lavendou en heeft alle faciliteiten voor een perfect verblijf. Uw eigen "Villa Angueiroun" gelegen op het terrein biedt plaats aan 12 personen, en is onderverdeelt in 5 villa's van twee personen en 1 villa voor 3 personen. De villa's zijn van alle gemakken voorzien en zijn geschakeld gebouwd, gelegen aan de mooie "Infinity Pool".

 

Programma:

Eric Dumon is de eigenaar van het domein en zal ons ontvangen en begeleiden tijdens de trip. Eric is een voorstander van natuurlijk werken en heeft als zodanig een reputatie opgebouwd in de omgeving. Hij werkt en onderhoudt zijn levenswerk met passie en overtuiging. Dumon werkt hiertoe samen met de Franse Natuurmonumenten, die het domein een beschermde status hebben toegekend. Een domein met natuurlijke vegetatie, wild en een prachtig landschap. Tijdens deze reis zorgen Eric en zijn brigade voor ons en hebben daartoe een aantal invullingen gegeven aan onze reis:

- Een natuurwandeling over het uitgestrekte domein

- Bezoek en proeverij aan de wijnmakerij

- Een potje "Jeu des Boules"

- Dejeuner Provencale en een spetterend afscheidsfeest op zaterdagavond.

Er is een bezoek aan onze wijnmakers in Bandol op vrijdagmiddag met een aansluitend diner aan de haven. De zaterdag is 'vrij' in te vullen, zo kunnen we besluiten voor een tripje per draagvleugelboot naar Isle de Porguerolles, een dagje naar Saint Tropez of anderzins. Wees er snel bij ...vol = vol !

 

Deze unieke reis wordt u aangeboden voor € 695,00 per persoon, inclusief vliegtickets, vervoer ter plekke, verblijf van vier dagen en drie nachten op "Villa Angueiroun". Het verblijf is inclusief de proeverij, rondleiding, apéritief, een lunch en een diner. Voor reserveringen..bel met De Wijnman 0651611752 - Kleine prijsfluctuaties voorbehouden in verband met het tijdig boeken van de vliegtickets !


Download
Wijnreis naar de Provence - September 2018
Eind September of begin Oktober organiseren wij een exclusieve wijnreis naar het wijndomein "Château Angueiroun" aan de Franse zuidkust. Dit domein ligt aan de Côte d'Azur en produceert haar wijnen op een "natuurdomein" vlak naast Le Lavendou. "La Source des Vins" viert haar 10 jarige samenwerking met het domein op speciale wijze en orgainseert dit najaar een wijn-studiereis waarbij we de 'nazit' van de oogst 2018 gaan meemaken. Er zijn slects 12 plaatsen beschikbaar, waarbij leden van Winesourcing voorrang hebben. Download het programma voor een inkijkje in deze bijzondere reis.
Angueiroun Wijnreis.pdf
Adobe Acrobat document 165.0 KB