Dit is een tros viognier druiven aan het blad

Arend Jan de Wijnman

Château Angueiroun -Bormes Les Minosas

provence

Vanaf Dinsdag 24 September zijn onze gasten de hele dag welkom om in te checken op “Villa Angueiroun” het luxueuze verblijf voor onze gasten deze week. De Villa is verdeeld in 6 verschillende luxe appartementen, die elk hun eigen voorzieningen hebben. Zo is iedere villa uitgerust met een grote en ruime badkamer, een eigen terras en een forse living annex slaapkamer. De Villa’s zijn geschakeld gebouwd tegen de helling van de wijnvallei, met aan de bovenzijde een ruim zwembad met Poolhouse.  De Villa beschikt over een ruime eetkamer – Salon met een grote keuken waarin alle benodigdheden aanwezig zijn. Privacy is geen enkel issue, iedereen beschikt over zijn eigen appartement, ingericht door Virginie Dumon, binnenhuisarchitekte. Promo van de Wijnreis

Zuid Frankrijk
Provence

Er wordt gewerkt aan een programma voor deze reis, waarbij we nadrukkelijk in het oog houden dat het géén schoolreisje is! Er zijn dus geen verplichtingen…. alleen maar mogelijkheden. Een paar voorbeelden….. Er word zeker een avond gdineerd bij Le Tamaris in Le Lavendou, het beste Bouillabaise Restaurant van de Franse Zuidkust. Raymond is de nu 85 jarige eigenaar die op geheel eigenzinnige wijze wijn  restaurant al bijna 70 jaar in stand houdt. Verder kan er balletje worden gegooid, we nemen dus Jeu de Boules ballen mee.
Erik Dumon zal met zijn wijnmaker Mathieu een ochtendwandeling met ons maken over het domein, een natuurgebied van 140 hectare met fabuleuze uitzichten op de Mediterrannée, met natuurlijk een aansluitende lunch in het Poolhouse van ons zwembad. Verder zijn  er uitstapjes gepland naar Saint Tropez en Cassis, waar we één van de oudste wijnhuizen van Frankrijk zullen bezoeken. Afijn het wordt weer een prachtige reis, waar fijnen wijnen, een goed gezelschap en een prachtige plek bijeen komen. Meer weten, neem contact. met ons op via deze link.