Wijn van de maand - Wijnselectie

Online wijn kopen,

Wij geloven in persoonlijk contact en een goede productinformatie. Wij begrijpen ook dat jij als wijnliefhebber graag de mogelijkheid hebt om ook online wijn te kopen. Op deze pagina bieden wij daarom De Wijn v/d Maand aan.  De Wijn v/d maand is een wijn die door onze wijn community Winesourcing is ingekocht.

 

Onze wijnen worden gemaakt door onafhankelijke en zelfstandige wijnboeren, die werken met respect voor natuur en omgeving. En zoals altijd is deze wijnaanbieding niet gebaseerd op kwantiteit of prijs, maar uitsluitend op kwaliteit.


2006 Anjou Villages - Inès Raccault - Loire


6 flessen 2006 Anjou Villages - Inès Raccault - Domaine des Bleuces

Het is toch elke keer weer verrassend als je zo'n 13 jaar oude klassieke Loirewijn kunt serveren aan je tafel. 13 Jaar...............Jazeker 13 jaar oud en nog steeds springlevend. De altijd stoere Cabernet Franc druif is door de leeftijd wat milder en zachter geworden, maar de hele fruitmand van zwarte bessen, bramen en jam is overeind gebleven. Inès Raccault is een charmante wijnmaaktster, die haar karakter, altijd vrolijk, elegant en vriendelijk, heel goed in de wijn heeft kunnen legggen. Gewoon licht gekoeld de zomer tegemoet, heerlijk bij een vogeltje, stukje kaas of zomaar om de dag af te sluiten.

2006 Anjou Villages - Saumur, Val de Loire
€ 90,00

€ 75,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen