Wijn van de maand - Wijnselectie

Online wijn kopen,

Wij geloven in persoonlijk contact en een goede productinformatie. Wij begrijpen ook dat u als wijnliefhebber graag de mogelijkheid heeft om ook online wijn te kopen. Op deze pagina bieden wij daarom De Wijn v/d Maand aan.  De Wijn v/d maand is een wijn die door onze wijn community Winesourcing is ingekocht.

 

De wijn is gemaakt door onafhankelijke en zelfstandige wijnboeren, die werken met respect voor natuur en omgeving. En zoals altijd is deze wijnaanbieding niet gebaseerd op kwantiteit of prijs, maar uitsluitend op kwaliteit.


Sauvignon de Touraine - Dom. de la Rochette


6 flessen 2017 - Sauvignon de Touraine

Sauvignon is wereldwijd een bekende druivensoort voor het maken van frisse witte wijnen. Hier aan de oevers van de rivier de Cher ligt zijn geboortegrond. In dit stroomgebied van deze zijrivier van de Loire zijn alle omstandigheden optimaal om een knisperend frisse en fruitige wijn te maken. Glooiend heuvellandschap met wijngaarden gericht op Zuid-Oost en een bodemstructuur die past bij de Sauvignon. Vincent Leclair is de wijnmaker en de absolute autoriteit op dit gebied. Zijn Sauvignon wordt alom geliefd en in Nederland door ons geïmporteerd. Geniet mee van deze Wijn van de Maand.

€ 55,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen