De Agenda........

De Agenda houdt je op de hoogte van onze wijn activiteiten. Proeverijen, wijnreizen, diners en lunches en nog veel meer ! Zo zijn we op reis in de Provence, waar wij te gast zijn bij Château Angueiroun in Bormes Les Mimosas. We lunchen en dineren in Le Garage met onze wijnmaker uit de Elzas. En wij vieren in 2019 de “Quaitorze Juillet” bij Restaurant De Monnikendam in Amersfoort. Wij proeven ieder zaterdagmiddag de nieuwe wijnen voor ons Wijn Inkoop Platform “Winesourcing”

Winesourcing is een samenwerking tussen onze clubleden, Arend Jan de Wijnman en onze wijnproducenten om direct wijnen te importeren van kleine en onafhankelijke wijnmakers in Frankrijk. IEDERE  ZATERDAGMIDDAG ben je welkom om kennis te maken met ons wijnbedrijf. We zijn geopend vanaf 14.00 uur, je kunt ook een afspraak maken voor een andere dag of moment.

Wij zijn verbonden aan het Radioprogramma NH Gooische Business, waar ondergetekende met Yvon Verburg, Lars van Loon, Roel Meijer en Almar Keetelaar een wekelijkse Radio Show verzorgen op de publieke omroep NH Gooi. Business, Lifestyle, muziek en natuurlijk Wijn passeren hier de wekelijkse revue

banner

Vrijdag 8 Juli - Special Event - Cool Classic & De Wijnman