Dit is een tros viognier druiven aan het blad

Arend Jan de Wijnman

De Agenda........

De Agenda houdt je op de hoogte van onze wijn activiteiten. Proeverijen, wijnreizen, diners en lunches en nog veel meer ! Zo zijn we op reis in de Provence, waar wij te gast zijn bij Château Angueiroun in Bormes Les Mimosas. We lunchen en dineren in Le Garage met onze wijnmaker uit de Elzas. En wij vieren in 2019 de “Quaitorze Juillet” bij Restaurant De Monnikendam in Amersfoort. Wij proeven ieder zaterdagmiddag de nieuwe wijnen voor ons Wijn Inkoop Platform “Winesourcing”

Onze agenda is eigenlijk vrij simpel want…IEDERE  ZATERDAGMIDDAG ben je welkom om kennis te maken met ons wijnbedrijf. We zijn geopend vanaf 14.00 uur, je kunt ook een afspraak maken voor een andere dag of moment.

Wij zijn verbonden aan het Radioprogramma NH Gooische Business, waar ondergetekende met Yvon Verburg, Lars van Loon, Roel Meijer en Almar Keetelaar een wekelijkse Radio Show verzorgen op de publieke omroep NH Gooi. Business, Lifestyle, muziek en natuurlijk Wijn passeren hier de wekelijkse revue. Heb je zelf een onderneming, schrijf je een boek of heb je een activiteit staan in je agenda? laat het weten, we spreken graag inspirerende mensen in onze show.

Ga voor Upcoming Events met je cursor op De Agenda staan in de Menubar dan zie je onze agenda verschijnen

Een kleurrijke foto van de vakwerkhuizen in het centrum van Eguishein in de Elzas
Lentekriebels 2023