Wijn maakt meer lief, dan je kapot kunt maken !

Onze Visie

Levende wijn

Wijn is een 'levend' product.  Arend Jan de Wijnman selecteert wijnen van kleine en zelfstandige wijnmakers, die werken met respect en aandacht voor hun natuurlijke omgeving. Wijnen reflecteren het werk,de liefde en de aandacht van de producent en hun omgeving. Frankrijk is het thuisland van De Wijnman, jarenlang woonde en werkte hij in het zuiden van het land en bouwde daar zijn contacten op. Tegenwoordig zijn er vriendschappen en relaties door het hele land en is het wijn-netwerk groot geworden, maar wij blijven werken met de "kleintjes".

 

Rekenen

Rekenen kunnen we allemaal, denk dan even aan het volgende: Hoeveel wijn moet een producent maken om een supermarktketen of een slijtersketen te bevoorraden in ons land ? Denk dan ook nog even aan de buurlanden zoals België, Duitsland, Luxemburg, Groot Brittannië............Dan weet u het antwoord, "Massaproductie" voor onder de vijf euro per flesje met een schroefdop. Het is net zo matig van kwaliteit, als de genetisch gemanipuleerde voedingsindustrie die de plankjes van de supermarkt bepaald. Ophouden daarmee, drink met mate, maar wel met kwaliteit !

 

Inkoop Platform

Onze wijnen worden rechtstreeks betrokken van onafhankelijke en authentieke wijnmakers. Zij werken volgens de tradities in de streek, planten de juiste druivensoorten aan en werken "schoon".  Winesourcing is ons Wijn Inkoop Platform, waarmee wij gezamenlijk met u als wijnliefhebber onze wijnen inkopen. Deze wijnen worden door middels een 'funding' aangeboden via onze website en de maandelijkse nieuwsbrief. Winesourcing is geen verplichting maar stelt u als liefhebber in staat om de juiste wijnen in te kopen tegen een correcte prijs.  Alle tussenhandel, agenturen, promotieburo's  zijn hier tussenuit gehaald, wij werken direct met de producent. Ga naar Winesourcing voor meer details en schrijf u hier in via onze contactpagina, met de mededeling, "Graag wordt ik lid van Winesourcing". Het lidmaatschap kost € 50,00 per jaar.
NB: De wijnen zijn natuurlijk ook te koop voor niet leden tegen de daarvoor geldende prijzen zoals vermeld in de webshop.

 

Arend Jan de Wijnman keurt een glas rode bourgogne aan de proeftafel van Domaine des Varoilles