Het leven is te kort om slechte wijn te drinken !

Onze Visie

Levende wijn

Wijn is een levend product.  Wij selecteren Franse wijnen die leven. Wijnen van onafhankelijke en zelfstandige wijnboeren, die werken met respect en aandacht voor de natuur. Deze natuurlijke wijnen reflecteren het werk, de liefde en de aandacht van de producent en hun herkomst.  Frankrijk is ons thuisland. Jarenlang woonde en werkte ik in het zuiden van het land en bouwde daar mijn contacten op. Tegenwoordig zijn er vriendschappen en relaties door het hele land en is ons wijn-netwerk groot geworden.

 

Rekenen

Rekenen kunnen we allemaal, denk dan even aan het volgende: Hoeveel wijn moet een wijnboer maken om een supermarktketen of een slijtersketen te bevoorraden in ons land ? Denk dan ook nog even aan de buurlanden zoals België, Duitsland, Luxemburg en Groot Brittannië?. Dan weet u het antwoord, Massaproductie voor onder de vijf euro per fles. Het is net zo matig van kwaliteit, als de genetisch gemanipuleerde voedingsindustrie die het aanbod van de supermarkt bepaald. Ophouden daarmee, drink met mate, maar wel met kwaliteit !

 

Inkoop Platform

Onze wijnen worden rechtstreeks betrokken van onafhankelijke en authentieke wijnmakers. Zij werken volgens de tradities in de streek, planten de juiste druivensoorten aan en werken schoon.  Winesourcing is ons Wijn Inkoop Platform, waarmee wij gezamenlijk met u als wijnliefhebber de beste Franse wijnen inkopen. Deze wijnen worden door middels een Crowd Funding aangeboden via onze website aan onze partners/leden. Winesourcing geeft geen verplichtingen maar stelt u als liefhebber in staat om de juiste wijnen in te kopen tegen een correcte prijs.  Alle tussenhandel, agenturen, promotieburo's  zijn hier tussenuit gehaald, wij werken direct met de wijnmaker. Ga naar Winesourcing voor meer details en schrijf u in via onze contactpagina, met de mededeling, "Graag wordt ik lid van Winesourcing". Het lidmaatschap kost € 60,50 per jaar incl. 21% BTW. NB: De wijnen zijn natuurlijk ook te koop voor niet leden tegen de daarvoor geldende prijzen zoals vermeld op onze site.