Dit is een tros viognier druiven aan het blad

Arend Jan de Wijnman

Wijnen, door de specialist geïmporteerd

Wijnen worden wat ons betreft gemaakt door kleine en onafhankelijke wijnmakers. Wijnmakers met hart voor eigen omgeving, de natuur en hun product. Zij die hun wijngaard kennen als hun broekzak. Producenten die van plant tot fles verantwoordelijk zijn voor hun product.

Dus,
…..geen opkopers van druiven per kilo
…..zeker geen kwantiteit maar kwaliteit
…..absoluut geen bulkwijnen en geen grote opbrengsten per hectare.

Dat is niet wat wij willen en daarom ook niet verkopen. Daarom importeren wij alleen grote wijnen van kleine domeinen.

Wijn importeren is een vak waar veel tijd en geduld in zit.  Jarenlang onderzoek, studeren, reizen en vooral veel proeven.
Op deze pagina vindt u de links naar een flink aantal van onze contacten. Wijnmakers waarvan wij met grote regelmaat wijnen importeren, veelal samen met de leden van Winesourcing.

Onderstaand vind je alle domeinen waarmee wij werken en waarvan wij van de meeste, helaas niet alle, de exclusieve import hebben in Nederland. Onze wijnen zijn niet in de supermarkt of bij slijterijen te koop, maar zijn wel ten alle tijden (indien voorradig) te proeven aan de proeftafel in Eemnes die op donderdag vanaf 16:00 uur en op zaterdag vanaf 14:00 uur geopend is. Beide dagen sluit het proeflokaal om 19:00 uur. Uiteraard ook op afspraak. Bel hiervoor met de Arend Jan de Wijnman 06-51611752