Dit is een tros viognier druiven aan het blad

Arend Jan de Wijnman

wijngaard in de Rhône

Lidmaatschap WineSourcing

Voordat je jezelf aanmeld als lid van WineSourcing zetten we eerst nog even alles op een rijtje. Dit om misverstanden te voorkomen. Wil je direct het lidmaatschapsformulier invullen, KLIK DAN HIER.
De voorwaarden en regels sturen we samen met de bevestiging ook per email toe.

De Inschrijving, hoe werkt dat.

* Iedere maand is er een nieuwe wijnselectie om op in te schrijven . De nieuwe selectie word gemeld via de ‘flessenpost’, de website en social media.

* Elke inschrijving heeft een bepaalde tijdsduur, deze wordt aangegeven op de bestelpagina, wijnen die dus later dan de aangegeven termijn worden ingeschreven vallen buiten de inschrijving.

* De wijnen proeven kan indien voorradig aan de Proeftfael in Eemnes op Donderdag en Zaterdag. De proeverijbijdrage is € 10,00 p.p.

* Bij voldoende afname gaat de inschrijving door. Er is een bepaald volume nodig om import rendabel te maken, dit heeft oa te maken met transport/hoeveelheid.

* Als de inschrijving sluit, versturen wij de nota voor de wijnen. Deze dient binnen vijf werkdagen voldaan te worden zodat wij voorafgaande aan transport de wijnmaker kunnen betalen. Dit heeft direct effect op de prijs en bovenal op de relatie met onze wijnvrienden. Let op! Betaald men later, dan gelden de reguliere prijzen, deze staan bij de inschrijfpagina vermeld.

* Inschrijven is geheel vrijblijvend. Je hoeft dus alleen in te schrijven op wat je lekker vindt. Er is dus geen afnameverplichting

Wijnen die buiten de inschrijving gekocht worden hebben reguliere consumentenprijzen.

Borgogne Tonnerre van de gebroeders Dampt

Ophalen en/of leveren van de wijnen

Interieur van de proefkamer in Eemnes

* Het transport en verwerken van de opdrachten communiceren wij via de flessenpost en de e-mail, een telefoontje of What’s App is altijd mogelijk. 0651511752
* Iedere Donderdagmiddag zijn wij open vanaf 16:00 uur en Zaterdagmiddag zijn wij vanaf 14:00 in Eemnes aanwezig (Vlierberg 18). De bestelde wijnen graag binnen 10 dagen ophalen wegens beperkte opslagruimte. Andere mogelijkheden in overleg.
* Op verzoek verzenden wij de wijn via PostNL. Onverzekerd vervoer kost € 7,25 per doos. Verzekerd vervoer kost €14,90 per doos. Binnen Het Gooi eo leveren wij vrij van kosten voor onze leden.

De Kosten.......

 

* Winesourcing kost € 60,50 (incl BTW) per jaar en wordt automatisch verlengd. Opzegging lidmaatschap kan tot een maand voordat het lidmaatschap afloopt.
Let op!  Te laat opzeggen resulteert automatisch in verlenging van het lidmaatschap welke ingaat op de 1e van de maand.
* Lidmaatschapsgelden gebruiken wij voor administratieve kosten, onderhoud van de website en ons onderzoek ter plaatse in Frankrijk.

Provence

....... en de Baten.

Amsterdam

* Het lidmaatschap Winesourcing geeft je toegang tot de maandelijkse inschrijvingen.
* Als lid heb je voorrang bij proeverijen, presentaties, wijnlunches en wijndiners in de bij ons aangesloten restaurants, wijnreizen naar Frankrijk en nog veel meer.
* Bovendien vertegenwoordigd Winesourcing een interessant netwerk, waarbij je als lid een zakelijke of privé vermelding krijgt op onze ledenpagina.
* Het belangrijkste is echter….Drink nooit meer een teleurstellend glas wijn, want:

                       Het leven is te kort om slechte wijn te drinken.

Lidmaatschaps Formulier

‘Het leven is te kort om slechte wijn te drinken’

Slogan van de vignerons independants