Dit is een tros viognier druiven aan het blad

Arend Jan de Wijnman

wijngaard in de Rhône

Lidmaatschap WineSourcing

Voordat je jezelf aanmeld als lid van WineSourcing zetten we eerst nog even alles op een rijtje. Dit om misverstanden te voorkomen. Wil je direct het lidmaatschapsformulier invullen, KLIK DAN HIER.
De voorwaarden en regels sturen we samen met de bevestiging ook per email toe.

De Inschrijving, hoe werkt dat.

* Iedere maand is er een nieuwe wijnselectie om op in te schrijven . De nieuwe selectie word gemeld via de ‘flessenpost’, de website en social media.

* Elke inschrijving heeft een bepaalde tijdsduur, deze wordt aangegeven op de bestelpagina. Wijnen die later dan de aangegeven termijn worden ingeschreven vallen buiten de inschrijving.

* De wijnen proeven kan, indien voorradig, aan de Proeftafel in Eemnes op Donderdag en Zaterdag. De Proeverij is vrij voor leden, mits anders vermeld, niet-leden betalen € 12,50 per persoon.

* Bij voldoende afname gaat de inschrijving door. Er is een bepaald volume nodig om import rendabel te maken, dit heeft oa te maken met transport/hoeveelheid.

* Als de inschrijving sluit, versturen wij de nota voor de wijnen. Deze dient binnen vijf werkdagen voldaan te worden zodat wij voorafgaande aan transport de wijnmaker kunnen betalen. Dit heeft direct effect op de prijs en bovenal op de relatie met onze wijnvrienden. Let op! Betaald men later, dan gelden de reguliere prijzen, deze staan bij de inschrijfpagina vermeld.

* Inschrijven is geheel vrijblijvend. Je hoeft dus alleen in te schrijven op wat je lekker vindt. Er is dus geen afnameverplichting

Wijnen die buiten de inschrijving gekocht worden, zoals aan de Proeftafel van Eemnes, hebben reguliere consumentenprijzen.

Borgogne Tonnerre van de gebroeders Dampt

De Proeftafel van Eemnes

Interieur van de proefkamer in Eemnes

*De Proeftafel van Eemnes is iedere week geopend op Donderdag van 16.00 – 19.00 uur en op Zaterdag van 14.00 – 19.00 uur, tenzij anders vermeld in de flessenpost.
* De Zaterdag proeverij is gratis toegankelijk voor onze leden. Wij laten dan de wijnen proeven die in de inschrijving staan.
* “Gezelligheid kent geen tijd” en kies een fles uit de collectie, je betaalt dan de winkelprijs en geen horecaprijs en je deelt de wijn met je tafelgenoten.
* Je mag ook een door jouw naar rato ingeschat bedrag in de pot storten als bijdrage voor de zaterdagmiddag proeverij.
*Winesourcing heeft een lidmaatschapsplicht, introducees zijn welkom na aanmelding.

De Kosten.......

* Winesourcing kost per € 65,00 per jaar per 1 Januari 2024 en wordt automatisch verlengd. Opzegging van het lidmaatschap kan tot een maand voordat het lidmaatschap afloopt. Let op!  Te laat opzeggen resulteert automatisch in verlenging van het lidmaatschap welke ingaat op de 1e van de maand.

 

Provence

....... en de Baten.

Amsterdam

* Het lidmaatschap Winesourcing geeft je toegang tot de maandelijkse aankopen.
* Als lid heb je voorrang bij proeverijen, presentaties, wijnlunches en wijndiners in de bij ons aangesloten restaurants, wijnreizen naar Frankrijk en nog veel meer.
* Bovendien vertegenwoordigd Winesourcing een interessant netwerk, waarbij je als lid een zakelijke of privé vermelding krijgt op onze ledenpagina.
* Het belangrijkste is echter….Drink nooit meer een teleurstellend glas wijn, want:

                       Het leven is te kort om slechte wijn te drinken.

Lidmaatschaps Formulier

‘Het leven is te kort om slechte wijn te drinken’

Slogan van de vignerons independants