Lentekriebels 2023

17 April 2023 – 17.00 uur 20.30 uur

Gastronomische rondvaart op Loosdrecht

Lentekriebels 2023
Lentekriebels 2023
Lentekriebels 2023

De Loosdrechtse Plassen

Op Maandag 17 April zijn de Loosdrechtse Plassen het decor voor Lentekriebels 2023 Proeven op Loosdrecht. Het is alweer even geleden dat wij LENTEKRIEBELS voelden in Houten toen wij daar te gast waren bij Plein 22 en Tjeerd Ossendrijver. Door virusjes en andere tegenstrijdigheden kwamen wij er maar niet aan toe om dit fenomeen te herhalen……. maarrrr nu is het dan zo ver. Steven Voorn, lid van Winesourcing, gaat ons in de late middag de Loosdrechtse Plassen van een andere kant laten zien.

Loungeschip The Antonia

The Antonia is een zeer luxueus Cruiseschip wat plaats biedt aan ongeveer 30 personen. Het schip is volledig elektrisch aangedreven en vervoert ons fluisterstil langs, en door de mooiste plekken van de Loosdrechtse plassenHet schip heeft een zonnedak, welk bij mooi weer volledig open schuift en ook de zijkanten van het schip kunnen verzinken in de wand, waardoor je een prachtige open boot overhoudt.
Het ontstaan van het schip kent een bewogen en emotioneel verhaal, maar dat houden we voor ons tot op de dag van de afvaart, wanneer Steven Voorn het  roer houdt en ons als kapitein ontvangt op zijn schip.

Lentekriebels 2023
Lentekriebels 2023
Lentekriebels 2023

Programma Rondvaart Lentekriebels 2023

SPECIAL GUEST….. Wijnmaker Arnaud Baur zal aan boord een proeverij begeleiden met zijn hoogwaardige Elzaswijnen.
The Antonia ligt aan de “Derde Plas” in Nieuw Loosdrecht waar wij rond 16.30 uur worden verwacht. Wij zullen dan om 17.00 uur afvaren voor een drie uur durende tocht over de plassen. De Porseleinhaven, De Sluis bij Mijnden, De Kalverstraat, en de eilanden, kortom het is teveel om op te noemen. De vaart duurt drie uur en rond 20.00 uur zijn we terug op de haven waar we gezamenlijk met een goed glas de dag afsluiten. We wachten op de zonsondergang die om 20.40 uur plaats vindt….Het wordt een mooie Winesourcing dag !Bites & Wines - De catering !

Het spreekt vanzelf dat we jullie niet op een houtje laten bijten deze middag! Het is niet voor niets Lentekriebels 2023. De huiscateraar van Steven zal de hele middag een uitgebreide catering verzorgen, waarbij voor ieder wat wils wordt opgediend. Het zullen geen kleffe kadetjes met ham of kaas worden, maar een middag vullende catering waarin er van allerlei vis- vlees- en vegetarische specialiteiten zullen worden opgediend. UITERAARD komen deze middag de wijnen bij De Wijnman vandaan…. en ook daarin zullen wij iets speciaals gaan doen.

Lentekriebels 2023
RosΩé de Provence

Deelname voor Leden van Winesourcing

Leden van Wineourcing kunnen deel nemen aan Lentekriebels 2023 Proeven op Loosdrecht. Vooralsnog stellen wij 30 plaatsen beschikbaar voor Maandag 17 April. Indien er veel interesse is zullen wij een tweede avond organiseren op Dinsdag 18 April, uitgaande van het zelfde programma.

De Kosten voor deelname zijn € 95,00 per persoon. De prijs is “All Inclusive” en uitsluitend voor leden van Winesourcing!
Inschrijven kan zolang de plaatsen beschikbaar zijn, zend even een mail via ons contactformulier

Inschrijven kan via bovenstaande link naar ons contactformulier,
Er zijn nog geen plaatsen meer beschikbaar