Dit is een tros viognier druiven aan het blad

Arend Jan de Wijnman

Vier Klassiekers

De Doosjesdagen voor de leden !

Aan het begin van het nieuwe jaar denken wij  met jullie mee. De kelders staan droog na de feestdagen en dus helpen wij jullie op weg om wat noodzakelijke aanvullingen te doen. Onze leden profiteren van de “Doosjesdagen”, die dit weekeinde plaats vinden.

ACTIE : Bij aanschaf van drie dozen wijn uit de onderstaande selectie krijg je een vierde doos uit de onderstaande selectie kado! Je kunt dus ook een pakketjes samenstellen door bij voorbeeld van alle wijnen een doos te bestellen en een vierde naar keus erbij te krijgen.

DEZE ACTIE GELDT UITSLUITEND OP VRIJDAG 21 – EN ZATERDAG 22 JANUARI, Bestellingen kunnen vrijdag via de pagina worden gedaan, Zaterdag zijn we open om de bestellingen ter plekke te kunnen leveren.

2020 Sauvignon de TOURAINE

 

Natuurlijk kennen jullie de wijnen van Vincent Leclair. Top Sauvignon uit de Loirevallei vlakbij het oude stadje Montrichard.

Frisse en en fruitige Sauvigon, met een fijne en sappige ‘bite”. De wijn is spatzuiver en deze botteling is net in December binnen gekomen. Niet aarzelen dus…..

 

 • Prijs per fles € 10,95

  Losse flessen zijn alleen te koop aan de proeftafel van Eemnes

 • Prijs per doos € 65,70

  Consumentenprijs

Soleil Angueiroun - Rosé Prov.

Zolang de voorraad strekt serveren wij graag deze verfijnde rosé van onze vrienden uit Zuid Frankrijk. Grenache druiven geven een aangename kracht in deze rosé en wordt dan aangevuld met een beetje Syrah en Carignan, lekker hoor!
Zachte en verfrissende rosé die zich prima leent voor een culinair avontuurtje. Bedenk…. De eerste zonnige dag is er eerder dan je denkt!

 • Prijs per fles € 11,95

  Losse flessen zijn alleen te koop aan de proeftafel van Eemnes

 • Prijs per doos € 71,70

  Consumentenprijs

2018 Les Perles de terroir

“Ooohh wat fijn”, dat was de eerste reactie toen we de fles “Perles” open maakten die Arnaud Baur uit de Elzas ons toe zond in Oktober. een nieuwe wijn van deze jonge wijnmaker, die ons al jarenlang verwend met zijn  wijnen. 

Deze wijn wordt gemaakt van de Pinot Blanc, Pinot Gris en de Pinot Noir…Jawel… het beste uit drie Pinots geeft een fluweelzachte en frisse witte wijn die ons aangenaam verrast.

 • Prijs per fles € 12,25

  Losse flessen zijn alleen te koop aan de proeftafel van Eemnes

 • Prijs per doos € 73,50

  Consumentenprijs

2019 Côtes de Ventoux

Net nieuw binnen in December is de volle en krachtige nieuwe jaargang van onze Côtes de Ventoux. De Gebroeders Durieu hebben ons weer verrast……. of euh eigenlijk hebben ze ons bevestigd wat een geweldige wijnmakers ze zijn!  Volle, gulle en krachtige Rhônewijn van de uitlopers van de Mont Ventoux. De wijn is net zo krachtig als de helling waar je tegenop moet!

 • Prijs per fles € 12,95

  Losse flessen zijn alleen te koop aan de proeftafel van Eemnes

 • Prijs per doos € 77,70

  Consumentenprijs

Inschrijfformulier