Dit is een tros viognier druiven aan het blad

Arend Jan de Wijnman

De leden van WineSourcing

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van WineSourcing? Een vraag die wij vaak krijgen. 
Antwoord: Door in te tekenen op de wijnselectie en de bestelling vooraf te betalen kunnen wij de wijnen direct bij de kleine wijnboeren in Frankrijk halen én, niet geheel onbelangrijk, de wijnen ook direct afrekenen. Het resultaat zijn scherpe inkoopprijzen die wij doorzetten naar de leden. Tussenhandel is er niet.
Win-win voor iedereen.  

Daarnaast bieden wij onze leden de mogelijkheid om actief te netwerken binnen het inkoopplatform.

De leden stellen zich graag voor:

traffic-specialist

Zitspecialist

Gooise Verhuur

Leefstijl & Voedings
advies

CarbonOrO

Aponno BV

Makelaar

Levens-
genieter

Management Consultant

Wielersport
Eemnes

Marketing

Accessoires

Fotograaf

PG Cases

Sportfysio-
therapeut

Koel
techniek

Meubelmaker en Timmerman

Juridisch Adviseur

Loungeboat Loosdrecht

Architect

Entrepeneur

Levens
genieters

Muzikant

LIfe Science Entrepeneur

Couturier

Financial Consultant

Onboarding

Restaurant De Lage Vuursche

NAP Restaurant Amsterdam

Restaurant Monnikendam

Car Club

Team & Organisatie

Box of Brains

dienst
verlening

Grafisch Specialist

Naam

Korte beschrijving

Naam

Korte beschrijving

Naam

Korte beschrijving

Naam

Korte beschrijving

Naam

Korte beschrijving

Martijn Hulshof

Movendium - Event Traffic Specialist

Winesourcing partner - Eefde/Gorsel

Als mobiliteitsconsultant en expert adviseer ik organisaties bij het aanvragen van vergunningen, het opstellen van verkeersplannen en tekeningen, het adviseren van gemeenten bij het ontwikkelen en plannen van infrawerkzaamheden en schuif ik aan bij gemeentes in de beoordeling van de verschillende ingediende plannen.
www.movendium.com – tel: 0627006717martijn@hulshof.eu

Sinds 2022 partner voor Winesourcing in de regio Eefde – Gorsel.
Samen met De Wijnman zijn we druk in de weer met het opzetten van een tweede vestiging van Winesourcing in het oosten van het land. Na de proefperiode van afgelopen jaar kunnen we volop aan de slag.

Eefde
Lekker Zitten

Roelof Wobben - Beter Zitten

BeterZitten® draait om Roelof Wobben, zitspecialist met een passie voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van de zittende werkende mens. Wobben is ruim negentien jaar adviseur duurzame kantoorinrichting, waarbij de gezonde mens altijd het uitgangspunt van zijn inzet is.
Volg hier een presentatie

Luister naar Roelof

Naast het assortiment speciale bureaustoelen en andere zitoplossingen, investeert BeterZitten® ook in levenskwaliteit door kennisoverdracht. Niet alleen door on-site werkplek- en zitadvies, trainingen en workshops, maar ook door dynamische en veelal op maat gemaakte presentaties en inleidingen.

Contact: BeterZitten BV – 0318 – 48 48 54info@beterzitten.nl
Adres: Kauwenhoven 78 – 6741 PW Lunteren

Henkjan van Slooten - Architect

HSL Solutions design en project Management

Henk Jan van Slooten is een ervaren architect, projectmanager met leidinggevende en commerciële kwaliteiten. Specialist op het gebied van bedrijfshuisvesting; kantoren, fabrieken, logistieke centra, voedingsindustrie en interieur.
Sleutelbegrippen:

  • Bewaking van de kosten, tijd en kwaliteit.
  • Aanbestedingsadviezen.
  • Contractmanagement.

Contact:  Schoutenbosje 5A – 1251 LE Laren – Nederland
telefoon: +31 646 941 400 – E-mail: info@hslsolutions.nl

Huizen
echtpaar

George en Tineke Pijloo

– Tineke heeft jarenlang als inkoopster gewerkt bij een aantal grote bedrijven, zoals KPN en Getronics. Sinds begin dit jaar is de focus volledig gericht op de kleinkinderen en zet zij haar skills nu in als oma.
– George is al sinds 1992 werkzaam in de deurwaarderij en is zelf 25 jaar deurwaarder. Vanaf 2002 in verschillende functies werkzaam voor GGN, de grootste deurwaardersorganisatie van Nederland. GGN verzorgt incasso’s van MKB tot de grote zorgverzekeraars en alles wat daar tussen zit. Meer informatie ga naar www.ggn.nl, telefoon zakelijk 06-51706936.

Hans van't Zand - Gooise Verhuur

Wij hebben een uitgebreid aanbod van onder andere meubilair, glaswerk, servies, verwarming en keukenapparatuur. In onze webshop kun je gemakkelijk en veilig online je bestelling plaatsen. Ook kun je bij ons eenvoudig online een (professionele) partytent huren. Onze medewerkers helpen je graag verder wanneer je een vraag hebt over onze producten en diensten of juist een offerte wilt aanvragen. Tevens is het mogelijk om vrijblijvend een afspraak bij je thuis te maken.
Luister hier naar hans

Contact: Kininelaantje 31 – 1216 BZ Hilversum
tel: 035-6289320 – email: gv@gooise-verhuur.nl  www.gooise-verhuur.nl

wijnglazen
Gezondheid

Liz en Joost Boers - Feeling-Healthy.net

Wij verzorgen de marketing van natuurlijke voedingssupplementen. Dit is een snel groeiende markt, waarin wij een gezonde positie innemen. Advies op maat met betrekking tot leefstijl en voeding, dat is onze missie!
Neem vrijblijvend contact met ons op…..

 www.feeling-healthy.net – email: info@feeling-healthy.net
tel: 0629469082

Rogier van Meer - Schipper

Ik ben gediplomeerd schipper in de klassieke ‘hospitality’ vaart.  Van historische Salonboot tot prachtig gerestaureerd Stoomschip, Hiermee vaar ik tochten door heel Nederland, zowel voor privé gezelschappen als voor de zakelijke markt. Met mijn grootvaarbewijs voor alle Nederlandse binnenwateren, kan ik jullie op 1 van deze klassieke salonschepen vrijwel overal mee naar toe nemen. Van privé vaart tot luxe private dining aan boord….  ik maak het graag tot een groot succes!

Contact: rogiervanmeer@gmail.com – telefoon: 0651661703

Kapitein

Roger Meertens - CarbonOrO

Robert Soet - Headhunter

AMA Excecutive Search

Al 26 jaar bemiddelen wij ( interim) professionals voor executive en senior management posities vanaf € 80,00 in de Industrie en Techniek. Vanaf 2020 onder de naam AMA Excecutive Search. Wij werken voor verschillende soorten opdrachtgevers, van MKB, familiebedrijf tot multinationals in Nederland en buitenland. De wereld waarin onze opdrachtgevers werkzaam zijn kennen wij goed.
Luister hier naar Robert

Contact: info@amaexecutivesearch.nlwww.amaexecutivesearch.nl  – telefoon: 0653855111

Huizen
Huizen

Rogier Jansen - Makelaar

Als makelaar help ik mensen in hun zoektocht naar de juiste en passende woning. Voor verkopende en kopende partijen treed ik op als adviseur en makelaar en in die hoedanigheid is mijn werkterrein Het Gooi- en Omstreken. Door mijn carrière als eigenaar van Café Het Raadhuis in Bussum beschik ik over een uitgebreid netwerk binnen Het Gooi welk ik graag ten dienste stel van mijn werkzaamheden.
Luister hier naar Rogier

Contact: rogier@vantrigtmakelaars.nl – telefoon 0654363639

Jan Hammer - Levensgenieter

Sinds ruim veertig jaar ben ik bevriend met Arend Jan de Wijnman. Ik heb zijn (wijn) avonturen vanaf het begin gevolgd en ben veel mee geweest op zijn zoektochten door Frankrijk.  De wijnen en de passie van Arend Jan spreken voor zich en ik ben en blijf een groot liefhebber van zijn wijnen.
Ik raad iedere wijnliefhebber dan ook aan om deel te nemen in Winesourincg en zodoende te beschikken over wijnen zoals zijn Bourgogne Givry, de Pouilly Fumé en nog veel meer! Proost
Hilversum
Winesourcing lid

Joop Hulsbus - Management Consultant

Joop Hulsbus is mijn naam en SAAB is mijn faam! Ik werk vanuit mijn BV ‘Dulcius Ex Aspers’, om ondernemers bij te staan in hun dagelijkse werkzaamheden. Als gecertificeerd TTI Succes Insight Consultant analyseer en vorm ik teams en vul aan daar waar nodig. Ik opereer als partner in de directiekamer. Mijn automotive achtergrond, oa  de Saab Garage in Soest, is na de verkoop van de Grage altijd aanwezig gebleven in de twee daartoe gespecialiseerde Webshops: Swedish Car Parts. Voor zowel Volvo als Saab.

Toine Liersen - Wielersport Eemnes

De eenzame fietser zie je in Eemnes nog altijd voorover gebogen tegen de wind in over de Wakkerendijk gaan. Echter met de komst van de Electrische fiets is dit beeld verandert. Rustig peddelend langs de Eemnesser polder zoeven elektrisch aangedreven rijwielen nu over de Wakkerendijk. Wedstrijd- en toerrijders, racers en crossers weten onze werkplaats en showroom in Eemnes te vinden.
Luister hier naar Toine

Wielersport Liersen – Kerkstraat 23a – 3755 CK Eemnes

035-5383535info@wielersportliersen.nl

Fietsen

Ted de Jong - John D. Eisenfelt Marketing

John D. Eisenfelt is gespecialiseerd in B2B marketing, sales en technologie zoals Account Based Marketing en CRM. Onze kerncompetenties zijn sales transformatie van push naar pull gerichte werkwijzes (Value Selling) en het implementeren van nieuwe digitale werkwijzes om klanten te inspireren, beïnvloeden en overtuigen.
Adres: – The John D. Eisenfelt Principle – Markt Oostzijde 12b – 3421AE Oudewater
Contact: Tel: +31 (0)34 85 66 600 – E-mail:Info@eisenfelt.com

 
Logo
leuk stel

Flip Wentink & Lyanne de kleine - Wentink Architecten

Architectenbureau gevestigd in Muiden voor nieuwbouw, renovatie, verbouwingen en interieuradvies. Vindingrijkheid op de vierkante centimeter.

Adres: – Kantoor : Amsterdamsestraat 3 – Muiden
Contact: Tel: +31 (0)651351025+31(0)639798464  –
E-mail: dekleinewentink@gmail.com

Cor van der Hart

 

Orthopedisch Chirurg, niet praktiserend.
Co-Founder van de Bergman Clinics te Naarden

 
 
 
Cor
Karinz atelier

Karin Ruisendaal - Karinz Tassen

Heb je speciale wensen, dan kun je een tas op maat laten maken.

We bespreken samen de mogelijkheden, materialen, kleur en details. Soms wordt er een prototype gemaakt als tussenstap, zodat u een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Na overleg met u wordt het definitieve exemplaar gemaakt.
Luister hier naar Karin

Of….kom naar een workshop en maak je eigen tas.

KARINZ – Karin Ruisendaal – werkplaats ‘TASZKAMER’ –
Laarderweg 89 – 1402 BG Bussum06 22426165
karinztassen.nl  email:info@karinztassen.nl 

Yvonne Verburg - Fotograaf

“Ik fotografeer graag mensen, zakelijk, privé, bedrijfsevenementen, trouwerijen, een begrafenis , portretten, website, food…al meer dan 35 jaar ben ik Fotograaf. Afgestuurd op de Fotoacademie in Amsterdam begon ik gelijk in het vastgoed te fotograferen voor Funda.
Luister hier naar Yvon

Alles is mogelijk in overleg visagie, studiowerk …… Sinds vijf jaar ben ik samen met Lars & Arend Jan presentator en de fotograaf van het radioprogramma Gooische Business, een platvorm voor de MKB en ZZP.
Neem contact met mij op om te overleggen 06-22060680www.fotoyvon.com
Fotograaf

Kees Van Zijl - PG Cases

PG Cases is gespecialiseerd in het maken van flightcases en aluminium reiskoffers sinds deze in omloop zijn. Onze flightcases worden gebruikt door talloze bedrijven over de hele wereld. In veel gevallen maken we als flightcase bouwer voor onze klanten een flightcase op maat, van een aluminium koffertje tot complete DJ case.

 

PG cases ontwikkelt en produceert flightcases voor verhuurbedrijven van geluids- en lichtapparatuur, DJ’s, orkesten, productiemaatschappijen en meer. We hebben altijd een flightcase te koop die precies aan uw wensen voldoet, of het nu gaat om het vervoer van een compleet drumstel, kostbare mengpanelen of een concertpiano: alles kan.

 

Maatwerk, snelle levering grote & kleine aantallen
Altijd bereikbaar T: 0031 – 33 45 19 064 of 06-54683659

Jules Alberga - Sportfysiotherapeut

Sportfysiotherapeut met praktijk in Amsterdam.
Naast familie en vrienden zijn mijn hobbies koken, culinair genieten, tuinieren, gitaar spelen en liedjes schrijven. Naast al deze zaken speelt wijnliefhebberij een belangrijke (bij) rol. Waarbij een lichte voorkeur voor de wijnen uit de Bourgogne niet te ontkennen valt.

Luister hier naar Jules

Jules Alberga
Ouderdorp

Ries Ouderdorp - technisch Beheer

Ries Ouderdorp is sinds jaar en dag specialist in het oplossen van technische problemen met betrekking tot CV, koeling en ventilatie. Hij opereert vanuit Amsterdam en Het Gooi.

Op maat gemaakte wijnkoeling nodig?…….even bellen

kantoor: Oud Eemnesserweg 5j – 3741 MP Baarn
telefoon: 06-52363217ouderdorp.mc@gmail.com

Huub van Breemen - Meubelmaker

Huub combineert creativiteit en vakmanschap met zoveel werkplezier, als je eenmaal met hem in zee gaat wil je nooit meer anders. Meubels op maat, een complete keuken, prachtige decorstukken, een dakkapel, schuur of een complete verbouwing.
Huub is your man.

Werkplaats: Eemweg 110 d – 3755 LD Eemnes

M 06 – 30 33 62 50

T 035 -7505648

 
Juridisch Adviseur

Suzanne van Slooten - SVS Juridisch

SVS Juridische Ondersteuning kan (tijdelijk) een te hoge werkdruk bij de opdrachtgever wegnemen, door een deskundig en zelfstandige professional met ervaring.

Onder de naam SVS Juridische Ondersteuning verleen ik juridische ondersteuning op het gebied van onroerend goed bij onder andere notariële dossierbehandeling.
Luister hier naar Suzanne

Mijn werkwijze kan omschreven worden als:
* Prestatiegericht * Sociaal * Effectief * Marktgericht * Creatief * Flexibel

info@svsjuridischeondersteuning.nl
www.juridischeondersteuning.nl

Loungeboat De Antonia - Steven Voorn

Van interimmanager in de Klant Contact Branche naar Eigenaar van The Antonia Lounge Boat & Plassenzicht Loges, Vergaderen & Sloepen. Het blijf ondernemen en je kansen zoeken. Wat is het toch heerlijk, de wind door je haren en van je hobby je beroep maken. Met veel plezier bezorgen wij onze gasten een vaar belevenis. Lekkere amuses / drankjes of wijnen. Kom eens vrijblijvend kennismaken. Arend Jan ging jullie al voor en is dus onze ambassadeur.
Luister hier naar Steven

www.theantonia.nlwww.plassenzicht.nl 06-53322433 Steven Voorn https://www.linkedin.com/in/stevenvoorn/

Boot
Kabaz Laren

André de Vos - Architect - Kabaz

“Het full service (interieur)architectenbureau onder leiding van Bertram Beerbaum, André de Vos en Sef van der Plas, werkt met bevlogen specialisten die niet alleen creëren, maar ook regisseren en uitvoeren. Het team van Kabaz bestaat uit ervaren architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, projectleiders, bouwkundig tekenaars, interieurontwerpers en interieurstylisten. In een Kabaz-ontwerp, een Kabaz-huis, registreer je met al je zintuigen onmiskenbaar de stijl en sfeer van Kabaz. Het voelt als een thuis.”

Adres: Brink 21 – Laren – www.kabaz.nl – 035- 6284044

Luister hier naar André

 

Tom Verdam - Entrepeneur

De aandacht voor wijn is ongeveer 35 jaar geleden ontstaan. Na het behalen van het wijnbrevet bij Van Splunter, gingen we steeds weer nieuwe smaken ontdekken. Een vakantie met vrienden bracht ons in de Champagne. In Verzenay belden we aan bij Drouot – Secondé. De eerste echte kennismaking met Champagne. Nu jaren later nog immer liefhebber en zeker kenner van de champagne. Inmiddels aangesloten bij de enthousiaste Arend Jan. Ik kan enorm genieten van de passie en enthousiasme voor wijn.
Daarnaast ben ik ondernemer, wat ik overigens met veel plezier ben. Je kunt mij vinden via mijn eigen site, tomverdam.nl, of werk drogisterijcollege.nl

Luister hier naar Tom

Jos & Liesbeth

Jos & Liesbeth

Liefhebbers van wijn en koken. Menig reisje geboekt om culinaire redenen, bijvoorbeeld naar de truffelmarkt in Alba, of het gebied van de Espelette peper. Jos is een alles(w)eter, documentair informatie technologie consultant in ruste. Hier tussen twee lockdowns bij restaurant Rauw in Amersfoort. Liesbeth werkt in de pharmaceutische industrie aan indieningen over de hele wereld.  Liesbeth speelt ook Golf

Bas Menninga - Docent & Musicus

Sinds een kleine drie jaar ben ik bekend met de mooie selectie wijnen van de Wijnman. Naast wijnvriend, ben ik muzikant, docent én communicatiespecialist. Muziek stroomt al van jongs af aan als een mooie rode wijn door m’n aderen. Sinds twee jaar werk ik als docent aan huis, en ik schrijf mijn eigen nummers. De primeur van de songs komen natuurlijk in de uitzending van “Gooische Business”. Als ZZP er schiet ik te hulp bij problemen met marketing en communicatie gericht op het MKB én sociaal ondernemerschap.

www.basmenninga.nl – bas.menninga@gmail.com
06-42952161

Hans Gerritse - Life Science Entrepeneur

Ik zet mijn uitgebreide netwerk in de Nederlandse life sciences markt in om deuren te openen binnen de universitair medische centra, biotech, plantenveredeling en farmaceutische bedrijven.

Wilt u uw bedrijf laten groeien? Heeft u innovatieve producten en hebt u verkoopexpertise nodig om hun marktpotentieel te realiseren? Carpe Bio werkt met u samen om marktkansen voor uw producten te creëren.
Hartelijke groet, Hans Gerritse
www.CarpeBio.com
CARPE BIO – Rozemarijnsteeg 3 – 3811 KL Amersfoort

T  +31  6 28 36 36 76 – e-mail: gerritse@carpebio.com

hans gerritse
Winesourcing

Edgar N. - Experience Tailoring

Hier worden stijl, vakmanschap en technologie samengebracht om jouw garderobe voorgoed te veranderen. Wil jij op een leuke, persoonlijke, kostenbesparende en ethische manier je kleding kopen en laten maken? Stap voor stap en ieder geraffineerd kledingstuk voor jou op maat gemaakt. In samenwerking met de beste internationale fabrieken en ateliers, biedt Edgar N. | Experience Tailoring je een one-stop shop oplossing voor het succesvol en plezierig kopen van maatkleding.

Edgar “N”- Hoofdstraat 124 – 3972 LD Driebergen-Rijsenburg
tel: 0620037137  – E: info@edgar-n.nl  – edgar-n.nl

Joep van der Winden - Win Consultancy

Ledenpagina

Na vrijwel mijn hele werkende leven in loondienst geweest te zijn ben ik sinds eind 2020 zelfstandig consultant op het gebied van financiële systemen. Daarnaast speel ik in mijn vrije tijd regelmatig op de piano (met voorliefde voor jazz/blues, maar ook begeleider van het Zandvoorts Mannenkoor) en ben regelmatig op de golfbaan te vinden. Winesourcing is ook voor mij een prettige gelegenheid om met anderen over wijn te praten en te proeven!

Contact: joep@win-consultancy.nl  telefoon: 0622991778

Peter Haasdijk - Labby Succesvol werken en Leren

Inhuur op projectbasis is mogelijk.

Luister hier naar Peter

Restaurant De Lage Vuursche

In de bossen tussen Hilversum en Baarn ligt het Restaurant van de familie van Oosterom. De geschiedenis gaat terug tot in 1865 toen voorvader Willem van Oosterom de uitspanning begon. Tegenwoordig is Roderick van Oosterom, de vijfde generatie, aan het bewind en samen met Tom Wessels, de sommelier, bieden ze een hoogwaardige beleving.
De klassieke keuken wordt gevoerd met allerlei regionale invloeden  zoals de befaamde wildperiode in het najaar. De wijnkaart is uitgebreid en biedt een ruime keus aan klassieke wijnen met een duidelijke voorkeur in de “Oude Wereld”.

Luister hier naar Roderick van Oosterom

Restaurant De Lage Vuursche – Dorpsstraat 2 – 3749 AD De Lage Vuursche
tel: 035 666 8351 www.vuursche.nl

Restaurant NAP - Amsterdam/IJburg

Roel en Dylan startten NAP toen IJburg nog een grote zandbak was. De beide mannen hadden toendertijd een visie die nog steeds staat. Een open en gastvrije dag-en avondzaak die voor iedereen toegankelijk is.  Dat is gelukt want de zaak is een begrip op IJburg en daarbuiten geworden. Een regelmatig wisselende menukaart, waarop een mediterrane koers wordt gevaren…. Gevaren?… Ja want NAP ligt aan het pittoreske haventje van IJburg, waar een heerlijk terras al een bezoek waard is !
De wijnkaart is eenvoudig maar goed gesorteerd, buiten de wijnkaart verschijnen ‘speciaalwijnen op de muur, seizoens- en kwaliteit gericht.

Luister hier naar Roel Geijssen

Restaurant NAP – Krijn Taconiskade 124, 1087 HV Amsterdam
tel: 020 416 4000www.napamsterdam.nl 

Restaurant De Monnikendam - Amersfoort

Richard Veld is Chefkok en Patron van deze bijzondere zaak. Samen met partner Kristel opende hij in 2016 deze zaak in de oude stadswallen van Amersfoort. De droom maken zij waar …. een hoogwaardig restaurant met een sterren waardige keuken. Het restaurant heeft een klein maar prachtig terras en Richard kookt iedere dag  wat de markt en zijn inspiratie hem ingeeft. De wijnkaart biedt verrassende wijnen uit voornamelijk de Europese wijngebieden. De keuken van Richard is Mediterraan en gebaseerd op de klassieke Franse keuken.

Restaurant De Monnikendam – Plantsoen Oost 2 – 3811 HB Amersfoort

tel: 033 – 465 66 90 – mail: info@demonnikendam.nlwww.demonnikendam.nl

The Cool Classic Club

Het Clubhuys van The Cool Classic Club is dé plek waar klassieke auto’s, kunst, koffie en werken samenkomen. Het is een energieke ruimte waar onze unieke collectie geflankeerd wordt door werkplekken en een gezellig café. Of je nu wegdroomt bij de rollende wegen die je met jouw toekomstige classic gaat verkennen, of ongestoord wilt kunnen werken of vergaderen. In Het Clubhuys vind je de juiste sfeer en mogelijkheden. Een inspirerende mix, perfect gelegen tussen snelweg A1 en de historische vesting.

+31 (0) 35 203 17 53 Energiestraat 3 – 1411 AN Naarden – info@coolclassicclub.com

Pim Harder - Team en Organisatieontwikkeling

  • Pim Harder – Al meer dan 15 jaar ben ik werkzaam op het gebied van team en organisatieontwikkeling in het voortgezet onderwijs maar ook internationaal werk ik graag met groepen. Zo organiseer ik al een aantal jaren leiderschapsreizen aan boord van Tall Ships. ( ziehttps://www.youtube.com/watch?v=12RYV7LKnb0 ).
    En af en toe drink ik graag een goed glas wijn 

www.teamcoachingzone.nl
Email: pim@teamcoachingzone.com
Mobile: +31 623942111

Margareth Ann de Ruiter - Box of Brains

Ik ben een netwerker en organisator pur sang! Iemand die de zaken net even “out of the box” bekijkt maar altijd persoonlijk aanpakt. Binnen mijn opdrachten is het resultaat belangrijker dan de rol die ik aan “moet “nemen.

Mijn energie komt in en naast mijn werk voort uit het verbinden van mensen en organisaties. De interactie, ideeën en mogelijkheden welke hieruit ontstaan zijn vaak nog inspirerender. Altijd geïnteresseerd in een on- of offline kennismaking.

Op een zaterdag ergens aan de proeftafel bij AJ?

Vooruitgangstraat 127, 2032 RJ Haarlem – tel; 06 54263834

www.boxofbrains.nl

Jacqueline Wichers en Peter van Dam - Dienstverlening

Naast het werk in de gespecialiseerde dienstverlening zijn wij sinds enige jaren met de zeilsport bezig. Laten we duidelijk zijn….. niet hangend in katrollen en gekleed in strakke zeiloutfits, maar wij zeilen op onze boot op het IJsselmeer en we hebben onlangs ook een oversteek gemaakt naar Engeland.
Jaren geleden kwamen wij in aanraking met Arend Jan, die toen nog in Huizen een wijnwinkel had. Toen hij besloot daar te vertrekken zijn wij hem meteen gevolgd.

Luister hier naar Peter

Inmiddels hebben wij vrijwel alle door hem georganiseerde wijnreizen mee gemaakt en komen altijd weer bij hem terug in Eemnes aan tafel want….
Het leven is te kort om slechte wijn te drinken

Winesourcing

Maarten de Graaf - Grafisch Specialist

Boeken ontwerpen is eigenlijk een vorm van passie geworden. Door de jaren heen hebben we mooie projecten mogen maken.  Daarbij ondersteunen en faciliteren wij alle facetten bij het ontwerpen en maken van allerlei vormen van boeken en drukwerk.