De bestelpagina voor Franse Wijnen

De selectie van De Wijnman

De Bestelpagina van de Wijnman geeft weer welke wijnen er zijn geselecteerd voor de maandelijkse inkoop. Leden van Winesourcing zijn hier mede bepalend in. Zij kunnen aangeven welke wijnen er gewenst zijn en welke wijnen er bijvoorbeeld in het seizoen passen. In de zomerse dagen kiezen veel wijndrinkers voor een mooie Rosé de Provence, terwijl we in het najaar wellicht eerder een rode wijn uit Vacqueyras willen openen. Zo zijn er voor elke gelegenheid weer andere wijnen denkbaar, die allemaal rechtstreeks worden geïmporteerd met ons Wijn Inkoop Platform Winesourcing.

Indien je een kijkje neemt op de Bestelpagina van de Wijnman, dan zul je zien dat er twee prijzen worden weer gegeven. De prijs waarmee iedereen bij ons wijn in kan kopen en de prijs voor de leden van Winesourcing. Deze valt onder het kopje WS te zien. Wil je meer weten over de voorwaarden om ook lid te worden van Winesourcing? Ga dan via deze link naar de juiste pagina en wordt ook lid van onze comunity. Het kost slechts € 60,50 per jaar. Het geeft je de mogelijkheid om met ons mee te doen met de inschrijvingen en zo je voordeel te halen.

Buiten de inkoop van onze wijnen verzorgen we mooie presentaties en proeverijen, vaak bij onze vrienden uit de Horeca, waar wij ook graag onze wijnen schenken. Wij ontvangen de wijnmakers uit Frankrijk voor een fijne wijnlunch of diner en wij bezoeken onze wijnvrienden in Frankrijk. We schuiven graag aan in de Loirevallei, de Elzas, de Provence of aan de gedekte tafels van Clos de Vougeot bij onze Chevaliers de Tastevin.

Welaan kom eens een kijkje nemen op zaterdag in Eemnes, want daar komen iedere zaterdag de wijnliefhebbers bij elkaar. Wij proeven de wijnen en hebben een gezellig en goed zakelijk en sociaal netwerk.

De Nieuwe Intekening voor Loirewijnen van Domaine de la Rochette zijn Online, KLIK HIER

 
 
Jean Michel neemt een proefmonster uit een eikenhouten vat.
Elzaswijnen - Eguisheim - Confrèrie
Amsterdam