Dit is een tros viognier druiven aan het blad

Arend Jan de Wijnman

Wijnen in Maart.........2023
Nèt Binnen.....
Nu bestellen, woensdag in huis !

Aanstaande week zijn wij vanaf Donderdag even gesloten. Dit in verband met de wijnreis naar de Bourgogne.  We hebben de afgelopen week veel binnen gekregen en we zijn nog tot en met woensdag actief om jullie wijnwensen te kunnen invullen.  Beste; dus deze wijnen per omgaande dan worden ze Woensdag 29 Maart aan huis of bedrijf geleverd!

2022 Sauvignon de Touraine

We zijn net terug van een enerverend bezoek aan Vincemt Leclair, waar wij de nieuwe oogst van zijn onovetroffen Sauvignon de Touraine hebben gehaald.  Sprankelende, verfrissende wijn die zelfs de meest verstokte sauvignon haters al over de wijnsreep hebben getrokken. Het verse fruit spat er werkeijk vanaf……..!

 • Prijs per fles € 10,95

  Losse flessen zijn alleen te koop aan de proeftafel van Eemnes

 • Prijs per doos € 65,70

  Consumentenprijs

2022 Château Angueiroun Rosé

Château Angueiroun ligt direct aan de kust op ongeveer 30 km ten westen van Saint Tropez. De frisse zeewind is hier dus een belangrijke factor om verfrissende rosé va topkwaliteit te maken. Tijdens de nacht koelen de wijngaarden lekker af door de invloed van de zee, waardoor de duiven toch een lekker dik schilletje behouden en de wijn een fijne “bite” krijgt. Niet voor niets GOUDEN Medaille in Parijs twee jaar op een rij.

 • Prijs per fles € 15,95

  Losse flessen zijn alleen te koop aan de proeftafel van Eemnes

 • Prijs per doos € 90,00

  Consumentenprijs

2022 Château Angueiroun Blanc

Frisse witte wijn maken is niet altijd makkelijk als je in het warme zuiden bent. Teveel zon en warmte geeft logge en wat zwaar aan doende wijnen. Maarrrrr, als je de Rolle Druif gebruikt dan heb je een druif met een dikke schil die dus goed tegen de warmte kan en verfrissende wijnen geeft met veel aroma vanwege de dikke schil. Nou….. dat gebeurt hier dus !

 • Prijs per fles € 13,95

  Losse flessen zijn alleen te koop aan de proeftafel van Eemnes

 • Prijs per doos € 83,70

  Consumentenprijs

2019 Côtes du Rhône Sinargues

Het kleine dorp Sinargues ligt in een vallei met opening naar het zuiden. Het is één van de vele dorps-appellaties uit de Côtes du Rhône, zoals ook Châteaneuf du Pape, maar wel de meest zuidelijke. De wijn heeft dan ook een geweldige rijpingsgraad en zou net zo goed tot de Provence kunnen worden gerekend, ware het niet dat de Grenache en de Syrah, echte Rhônedruiven, hier bepalend zijn voor de wijn. Pfffffff als je dit licht gekoeld op je tafel zet????

 

 • Prijs per fles € 16,95

  Losse flessen zijn alleen te koop aan de proeftafel van Eemnes

 • Prijs per doos € 101,70

  Consumentenprijs