A....A....A

Asperges en Elzaswijnen

Alsace

Asperges

Arnaud

Elzaswijnen uit Eguisheim - Uithangbord

Asperges en Elzaswijnen van Arnaud Baur

Elzaswijnen van Arnaud Baur en Asperges dat is een combinatie die wij allang kennen. De beste kwaliteit van de beste Apergeteler…dan zoeken we daar uiteraard ook de beste wijnen bij uit een best wijngebied en van een Triple A Wijnmaker, Arnaud Baur. Het wijndomein Charles Baur is gevestigd in het mooie Eguisheim, waar topwijnen uit de Elzas worden gemaakt. Arnaud Baur is een groot voorstander van organische wijnbouw, hij is daar dan ook al vele malen voor beloond in vele publicaties over wijn en Biowijn. Niet dat Arnaud zich er op voorlaat staan… Hij heeft maar één credo: “ik wil graag mijn eigen wijn drinken, laat ik dan zorgen dat dit goede wijnen zijn.

Pinot Blanc Organic

Asperges en Elzaswijnen, dan is het antwoord eigenlijk meteen Pinot Blanc.  Arnaud  kennen we al veel langer dan vandaag en niet alleen zijn Pinot Blanc is van uitzonderlijke klasse. Deze Pinot Blanc is stevig en rijp, kleine oogst en de juiste helling……. say no more

 • Prijs per fles € 12,25

  Losse flessen zijn alleen te koop aan de proeftafel van Eemnes

 • Prijs per doos € 73,50

  Consumentenprijs

Pinot Gris Organic

“De Sultan” van de Elzas, zo wordt deze wijn wel eens liefkozend genoemd. Zachte en verfrissende wijn met tonen van tropisch en rijp fruit. Proef je die Asperges a la Flamande al… deze wijn is voor Asperges en Elzaswijnen een prachtige begeleider, voor wie wat extra’s in zijn wijn verwacht.

 • Prijs per fles € 14,95

  Losse flessen zijn alleen te koop aan de proeftafel van Eemnes

 • Prijs per doos € 89,70

  Consumentenprijs

Chard' Organic

Het “Geheim”  van Arnaud Baur is een Chardonnay uit de Elzas. Voor wie niet op de hoogte is….Chardonnay is in de Elzas niet toegestaan onder de AC Alsace, maar wordt gebruikt in de Cremant. Hier maakt Arnaud wel degelijk een Chard’, maar dan vergist volgens Bourgondisch gebruik. Licht houttonen als ondersteuning van een frisse en elegante Elzas-Bourgogne…… Asperges met zalm om maar wat te noemen ?

 • Prijs per fles € 15,95

  Losse flessen zijn alleen te koop aan de proeftafel van Eemnes

 • Prijs per doos € 95,70

  Consumentenprijs

Bestelformulier