Dit is een tros viognier druiven aan het blad

Arend Jan de Wijnman

Gamay druif

Algemene Voorwaarden

Sauvignon druif

webshop

De algemene voorwaarden hebben betrekking op bezorging, en afhalen van alle bestellingen gedaan in de bestelpagina  van “van den   Broek Wijnimport”. Hierbij gelden uitsluitend de Algemene Voorwaarden van de koper. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Privacy

We verzamelen uw gegevens wanneer u een bestelling plaatst.  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze niet aan derden uit handen geven voor commerciële doeleinden. Uw gegeven worden opgenomen in onze database en zullen worden verwijderd wanneer u daarom vraagt.

Doordat uw gevens bij ons bekend zijn ontvangt u automatisch oo obze flessenpost, maar u kunt zich op ieder moment voor afmelden. In sommige gevallen zij wij genoddzaakt uw gegevens aan derden uit handen te geven indien wij een derde partij inschakelen voor het leveren van  goederen en/of diensten

AVG

U heeft altijd het recht ons te verzoeken inzage te geven in uw dossier voor wat betreft de aanwezig informatie mbt. persoonsgegevens, adresinformatie om zodoende wijzigingen en rectificaties door te voeren.

Contact Gegevens

Van den Broek Wijnimport
Dhr. Arend Jan van den Broek
Heideveldweg 42 – 1251 N Laren

Bezoekadres: Vlierberg 18-1
3755 BS Eemnes

tel: 0651611752 – e-mail info@arendjandewijnman.nl

Ingeschreven in de kamer van Koophandel onder: KvK Gooi-en Emland: 32047351