Gamay druif

Algemene Voorwaarden

Sauvignon druif

– Deze voorwaarden hebben betrekking op bezorging, en afhalen van alle bestellingen gedaan in de webshop van “van den Broek Wijnimport” , hierbij uitsluitend de Algemene Voorwaarden van de koper.
– Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Privacy

– Bestellingen plaatsen via deze site, kan uitsluitend indien er een account is aangemaakt. Wij bewaren uw gegevens onder ‘mijn account’ en zorgen ervoor dat geen derden gebruik kunnen maken of inzage krijgen in uw gegevens.
– Veiligheid, wij doen ons best om de website virusvrij te houden, maar kunnen dat niet garanderen.
– Alle uitingen met betrekking tot “La Source des Vins” alsmede “ Van den Broek Wijnimport” in tekst beeld en geluid behoren toe aan “Van den Broek Wijnimport”, en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.

Leeftijd:

– Binnen de aangemaakte account dient duidelijk te zijn dat de accounthouder de leeftijd van minimaal 18 jaar heeft. Bij het leveren van bestellingen zal door aanbieder een leeftijdscheck worden gedaan. Bij onvoldoende legitimatie zal de bestelling terug worden genomen, de hiervoor gemaakte kosten komen bij de “besteller”
– De content van Social Media, Twitter en ander vormen van digitale marketing zijn uitsluitend beschikbaar voor personen van 18 jaar of ouder.