De Agenda:  waar en wat....met wijn !

cartoon van een blinde proeverij waar de deelnemers een blinddoek omhebben waardoor ze niet kunnen zien dat ze de wijn naast het glas gieten en onder de rode wijnvlekken zijn gekomen

AANSCHUIVEN

Iedere Zaterdagmiddag bent u welkom aan de Proeftafel in Eemnes. Vanaf 14.00 uur proeven wij wijnen van onze leveranciers, nieuwe jaargangen, speciale cuvée's en natuurlijk de nieuwe wijnen voor de intekening met ons Wijn Inkoop Platform "Wineseourcing". Een kleine proefbijdrage is gewenst, zodat u altijd vrijblijvend kunt deelnemen aan deze middagen. Vergroot uw KENNIS, ontmoet nieuwe mensen en vergroot uw NETWERK, vergroot uw PASSIE....en wordt lid van Winesourcing

Adres: Vlierberg 18 - Ind. Terrein A27 - 3755 BS Eemnes

 

 


Wijnmakerslunch Oostenrijk - Le Garage

Arend Jan de Wijnman gaat vreemd.....

De Wijnman gaat vreemd want....

Op Donderdag 17 Mei aanstaande organiseert "La Source des VIns" een Wijnmakerslunch in Restaurant Le Garage te Amsterdam.  Te gast zijn dit keer een tweetal jonge wijnmakers uit Oostenrijk, die de wijnen van "Weingutt Goedwinemakers" zullen presenteren tijdens een goed gevulde lunch in dit hoofdstedelijke restaurant. Eigenaar van het wijndomein Ton Goedmakers zal  ter plaatse zijn evenals zijn staf die voor dit evenement naar Nederland komen. Het is de eerste presentatie van het domein, waar de Wijnman in September 2017 op bezoek was. Op verzoek van Ton Goedmakers en zijn sommelier Robert Penseel werd er drie dagen hard gewerkt. De wijngaarden werden bekeken en de wijnen werden geproefd en zo werd besloten dat "La Source des Vins" voor West Nederland de wijnen gaat vertegenwoordigen. het onderstaande filmpje geeft u een kijkej in Süd Steiermark, waar het domein gelegen is..Klik op de foto om het filmpje te zien.

 

Wij starten de inloop en het aperitief om 12.00 uur met een glas Sekt van het wijnhuis, waarna de lunch op 13.00 uur zal starten. De amuses komen rechtstreeks uit Oostenrijk, waarvoor twee jonge chefs meekomen. De wijnen worden begeleidt door de Wijnman in samenwerking met de twee jonge wijnmakers van het domein. De "Vloeibare Lunch" zal ondermeer bestaan uit Gelber Muscateller, Sauvignon de Sernau, Blaue Zweigelt en de "Signature" wijn "Tomo". de inhoud van de lunch is onder constructie, bijzonder wordt het zeker. De Wijnmakerslunch wordt geserveerd voor € 49,50 per persoon, dit is inclusief de wijnen.

RESERVEREN:

Zend een mail naar De Wijnman : ajbroek@broekwijn.nl en geef uw volledige informatie op met het aantal gewenste plaatsen.

Wij bevestigen uw reservering per omgaande.....

Arend Jan de Wijnman, Weingutt Goedwinemakers en Restaurant Le Garage