De Agenda:  waar en wat....met wijn !


AANSCHUIVEN

Iedere Zaterdagmiddag bent u welkom aan de Proeftafel in Eemnes. Vanaf 14.00 uur proeven wij wijnen van onze leveranciers, nieuwe jaargangen, speciale cuvée's en natuurlijk de nieuwe wijnen voor de intekening met ons Wijn Inkoop Platform "Wineseourcing". Een kleine proefbijdrage is gewenst, zodat u altijd vrijblijvend kunt deelnemen aan deze middagen. Vergroot uw KENNIS, ontmoet nieuwe mensen en vergroot uw NETWERK, vergroot uw PASSIE....en wordt lid van Winesourcing

Adres: Vlierberg 18 - Ind. Terrein A27 - 3755 BS Eemnes

 

 


"Lentekriebels" - De Voorjaarslunch

Zondag 25 Maart - Restaurant Plein 22 - Houten


Op Zondag 25 Maart vieren wij de Lente ! DOET U MET ONS MEE ? .......Arend Jan de Wijnman en Restaurant Plein 22 presenteren een voorjaarslunch in Houten. De Charmante Bistro van Patron Tjeerd Ossendrijver is het decor van deze ongedwongen en feestelijke lunch. De keuken van Plein 22 heeft het afgelopen najaar een metamorfose ondergaan en kan het best bestempeld worden als "Fusion" keuken. Frans -Mediterraan met een vleugje Oriëntaals. Deze voorjaarslunch omvat een drie-gangen menu inclusief amuse en wordt begeleid met een prachtig wijn-arrangement, zoals altijd geschonken en besproken door Arend Jan de Wijnman.

 

Programma:

12.00 uur - 13.00 uur Inloop met apéritief en amuse

13.00 uur - 15.30 uur Lentekriebels, de Voorjaarslunch

15.30 uur -                   Einde

 

De Voorjaarslunch wordt u aangeboden voor € 49,50 per persoon inclusief het menu, de wijnen en een kopje koffie.

Reserveren is een "must" U kunt dit doen via info@plein22.nl of even bellen met 030 634 0405


Oostenrijk Proeverij op Slot Cortenbach

Exclusieve wijnpresentatie voor leden Winesourcing


Op Zondag 13 Mei aanstaande vindt de langverwachte wijnproeverij van "Weingutt Goedwinemakers" uit Oostenrijk plaats. Voor eenieder die ons goed volgt zal duidelijk zijn dat De Wijnman sinds afgelopen zomer ambassadeur is geworden van een wel heel bijzonder wijndomein in Süd Steiermark te Oostenrijk, Ton Goedmakers Ulli Kaltenbrock en Robert Penseel ontvangen De Wijnman in September op dit charmant wijngoed van slecht 6 hectare groot. Voor alle vrienden van Winesourcing is er de gelegenheid om met mij af te reizen naar Kasteel Cortenbach te Voerendaal, waar we in stijl worden ontvangen voor een prachtige assortimentsproeverij in het kasteel van Voerendaal in Limburg. Top wijne uit Sauvignon, Mrillon, Zweigelt, Gelber Muskateller en nog veel meer geserveerd en gepresenteerd door de wijnmaker uit Oostenrijk die zelf aanwezig zullen zijn.  Meer nieuws over aanvang en reis worden binnenkort gedeeld !


Wijnmakerslunch Oostenrijk - Le Garage

Op Donderdag 17 Mei aanstaande organiseert "La Source des VIns" een Wijnmakerslunch in Restaurant Le Garage te Amsterdam.  Te gast zijn dit keer een tweetal jonge wijnmakers uit Oostenrijk, die de wijnen van "Weingutt Goedwinemakers" zullen presenteren tijdens een goed gevulde lunch in dit hoofdstedelijke restaurant. Eigenaar Ton Goedmakers zal ook ter plaatse zijn evenals zijn staf die voor dit evenement naar Nederland komen. NB het eerste presentatie van het domein, de beschikbaarheid is maar klein, maar de wijnen zijn van zeer hoog niveau. Details over prijs, invulling en beschikbaar heid voor deze lunch komen binnenkort "On Line". Zie hieronder een verslag van het bezoek van de Wijnman in September jongstleden.