De Agenda:  waar en wat....met wijn !

cartoon van een blinde proeverij waar de deelnemers een blinddoek omhebben waardoor ze niet kunnen zien dat ze de wijn naast het glas gieten en onder de rode wijnvlekken zijn gekomen

AANSCHUIVEN

 

Iedere Zaterdagmiddag bent u welkom aan de Proeftafel in Eemnes. Vanaf 14.00 uur proeven wij wijnen van onze leveranciers, nieuwe jaargangen, speciale cuvée's en natuurlijk de nieuwe wijnen voor de intekening met ons Wijn Inkoop Platform "Wineseourcing". Een kleine proefbijdrage is gewenst, zodat u altijd vrijblijvend kunt deelnemen aan deze middagen. Vergroot uw KENNIS, ontmoet nieuwe mensen en vergroot uw NETWERK, vergroot uw PASSIE....en wordt lid van Winesourcing

Adres: Vlierberg 18 - Ind. Terrein A27 - 3755 BS Eemnes

  

Zaterdag 15 Augustus 2020

 

Dan is er géén gewone Proeftafel in Eemnes, maar…… een varende Proeftafel op het IJ van Amsterdam tijdens Sail Amsterdam 2020. La Source des Vins heeft een prachtige Salonboot gereserveerd, waarop wij slechts 24 gasten mogen ontvangen, voor een culinaire en vineuze rondvaart door de haven van Amsterdam.

 

Het spreekt vanzelf dat leden van Winesourcing als eerste kunnen reserveren, vandaar de vroege aankondiging. Wij hebben de optie voor de salonboot vastgelegd tot 1 December aanstaande. Zodoende heeft iedereen de mogelijkheid zich op te

geven voor deze fantastische middag!

Unieke Ervaring......

Programma

14.00 uur: Ontvangst bij de Proeftafel van Eemnes. Daar we drinken we eerst een feestelijk aperitief. Per touringcar (ja, ja vervoer is geregeld!) vertrekken wij rond 14.45 naar het havengebied van Amsterdam.

15.30 uur: Ontvangst met Bubbels bij Museum “’t Kromhout” in Amsterdam Noord.

                    - service: glas mousseux met twee “Bites”

                    - rondgang door het nautisch museum

16.30 uur: “Embarkement” aan boord van onze salonboot, de naam houden we nog even geheim, voor een rondvaart door het nautisch gebied, waar Sail 2020 plaats vindt, en waar zich alle bijzondere boten bevinden.

                    - service: Wijnarrangement van De Wijnman met

                    - 6 gangen “Walking Dinner” aan boord.

19.30 uur “Debarkement” bij Museum “’t Kromhout”, waar de touringcar ons opwacht en veilig terugbrengt naar Eemnes, waar een nazit zeker tot de mogelijkheden behoort.

 

 

Organisatie:

Onze optie voor het boeken van de salonboot verloopt uiterlijk 1 December aanstaande! Vanwege de grote toeloop naar dit evenement, is het dus zaak om de boekingen te doen vóór die datum.

Kosten:

€ 299,00 per persoon exclusief 21% BTW. De ticketprijs omvat alle kosten van dit “event”, te weten; vervoer vice-versa Amsterdam haven, Museumbezoek,'t Kromhout,  8 – gangen “Walking Diner” en alle wijnen en dranken, inclusief de huur van de boot met ervaren schipper.

Betalingen:

Een vooruitbetaling van 50% excl. BTW = € 150,00 wordt gevraagd bij doorgang op 1 December. Een factuur hiervoor zal worden verzonden, dit kan ook zakelijk. De tweede factuur, inclusief de te betalen BTW, wordt verzonden in het voorjaar van 2020.

Reserveringen:

Gebruik de Contactpagina van onze website en geef bij de reservering duidelijk door om hoeveel personen het gaat. Geef eveneens adres en telefoonnummer aan ons door.

 

TOT SLOT:

Wij zijn enorm trots, dat we, dit unieke evenement kunnen aanbieden. Wij hopen dan ook dat met name onze leden gebruik maken van dit unieke aanbod en dat we een onvergetelijke dag gaan meemaken.

 

Annemie en Arend Jan de Wijnman:

La Source des Vins - Winesourcing

www.arendjandewijnman.nl